Design
Functii
Specificatii
Pret
Calitate
User rating
Pros: Design premium, zgomot redus, pret exceptional.
Cons: Nimic

In Romania lui 2015, majoritatea romanilor traiesc la bloc. Ei bine, stim cu totii ca atunci cand locuiesti intr-un apartament, una dintre cele mai mari probleme pe care le poti avea este reprezentata de evacuarea rezidurilor de la aragaz. Celor ce traiesc in apartamente mici si fara surse alternative de aerisire, le recomand hota incorporata decorativa Heinner DCH750SSG, intrucat aceasta reuseste sa fie melanjul perfect intre util si decorativ, dupa cum ii spune si numele, de altfel. O astfel de hota va poate ajuta sa nu mai varuiti chiar atat de des si sa traiti intr-o atmosfera mult mai curata si mai sanatoasa.
Desi nu straluceste din punct de vedere al consumului energetic, intrucat discutam despre aproximativ 94.4 Kw consumati, ceea ce o incadreazares_c443578dc064152484dd66cc0040cdc2 intr-o indepartata clasa energetica D, hota incorporata Heinner se poate dovedi a fi o achizitie buna intrucat reuseste sa evacueze eficient orice urma de abur si fum, ambele rezultate ale unui gatit intens si gustos insa nesanatos din punct de vedere al vaporilor evacuati. Intrucat motorul din dotare isi face treaba cu precizie, putem sa incepem sa consideram aceasta hota noul nostru cel mai bun prieten din bucatarie. De atfel, review-urile favorabile ale utilizatorilor acestei hote vin in confirmarea spuselor mele: hota incorporabila Heinner este o achizitie ce trebuie facuta, fara dar si poate!
Celor ce au nevoie de extra lumina in bucatarie, mai ales in zona de gatit, le spun ca aceasta hota are un led de 1.5 W incorporat, protejat de un filtru metalic cu o putere de 210 W. De asemenea, in completarea proverbului ,,cate bordee, atatea obicee”, povestesc despre acea categorie de oameni care nu suporta zgomotul. Iata ca si aceastia vor fi fericiti, intrucat nivelul de zgomot al acestei hote nu depaseste cote impresionante, mai exact niciodata mai mult de 68 decibeli.
Poate cel mai important amanunt demn de luat in seama atunci cand achizitionam un device de acest gen este puterea de absorbtie. Cu un minim de 388 mc/h si un maxim de 579 mc/h, declar aceasta hota potrivita oricarei case care-si doreste sa nu mai miroasa a mancare.
Asa cum spuneam si la inceputul review-ului, hota este un dispozitiv util oricarei case. Atunci cand vine vorba despre miros si imbibarea acestuia in mobila si haine, nu se face rabat nici de la haine si nici de la calitate.