Design
Functii
Specificatii
Pret
Pareri
User rating
Pros: Design simplu, HD, calitate imagine buna, culori curate. HDMI + USB + player, merg filmele si consola PS3. Pretul foarte bun.
Cons: Telecomanda are un surub la locasul bateriilor, e frustrant sa scoti surubul ala mic de fiecare data cand se termina bateriile. N-am vazut pana acum o astfel de telecomanda.

Mai tineti minte televizoarele cu tub de acum mai bine de 10 ani? Cred ca multa lume inca mai are astfel de televizoare acasa, si asta nu e bine. Chiar daca au aparut in ultimul timp Smart TV-uri cu o calitate a imaginii de 8K sau 4K, asta nu inseamna ca este timpul lor inca. Mi se pare putin mai exagerat pentru moment sa avem televizoare chiar si de 4K, pentru ca nu le putem folosi la adevarata lor putere. Din punctul meu de vedere, produsele de top sunt cele Full HD in 1080p, dar asta nu inseamna ca nu exista si alte televizoare bune.

Un model de televizor foarte bun este 32HL739H de la Horizon, un TV cu o diagonala de 81 de cm, HD, non Smart TV. Foarte multa lume se va speria cand va citi ca acest model nu este un Smart TV. Dar, adevarul este ca mai putin de 20% din persoanele care detin un televizor destept oricum nu stiu sa il foloseasca sau pur si simplu nu ii folosesc functiile care il fac sa fie un Smart TV. Deci, de ce sa platim in plus pentru ceva ce nu o sa folosim? Modelul 32HL739H de la Horizon este inca un televizor bun. Are functiile de baza si un pret mai mult decat accesibil, de sub 900 de lei.

32hl713h-2

Pe langa diagonala de 81 de cm, acest model are si un display direct LED, o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, un aspect al imaginii de 16:9, o luminozitate de 300 cd per metru patrat, un contrast nativ de 4000 la 1 si un unghi de vizibilitate de 178 de grade, atat la orizontal cat si la vertical. Ca si conectori aveti la dispozitie o intrare HDMI, o intrare USB 2.0, una Scart(de tip RGB) si o intrare pentru casti pe langa celelalte standard.

In concluzie, daca vreti sa treceti de la televizorul cu tub la ceva mai bun si aveti un buget limitat, incercati modelul 32HL739H de la Horizon. Are o diagonala de 81 de cm, o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, doua iesiri de sunet de 6 W, o gramada de conectori si multe alte lucruri interesante pe care, cu siguranta, o sa le folositi cu drag precum alarma desteptatoare sau altele. Pentru putin sub 900 de lei va puteti achizitiona acest televizor care o sa va serveasca mult si bine.