Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Capacitate
User rating
Pros: Foarte incapatoare in ciuda dimensiunilor reduse, extrem de usoara si de silentioasa.
Cons: Brand putin cunoscut ce fabrica in China.

Lazile frigorifice nu sunt tocmai cele mai comune obiecte din gospodaria unui om obisnuit, tocmai pentru ca ele sunt nisate pe un anumit tip de refrigerare si nu ofera versatilitatea unui frigider normal. Cu toate astea, daca detii o familie mare sau iti place sa depozitezi multa mancare pentru zilele negre, un astfel de obiect casnic este perfect pentru nevoile tale zilnice, oferindu-ti siguranta de care, se pare ca ai nevoie. Iar daca ai ajuns la concluzia ca iti trebuie o lada frigorifica, poate ar trebui sa arunci un ochi peste specificatiile lazii frigorifice produsa de catre cei de la Heinner, in speta modelul HCF-98A+. Heinner nu este un brand tocmai des intalnit la noi in tara, insa unul care iti ofera calitatea germana deres_76c50de75da11e0c45245c80124fd088 care ai nevoie atunci cand iti achizitionezi un produs care ar trebui sa te tina pe putin zece ani. Cu o garantie de doi ani la care se mai adauga trei in mod automat, se poate spune ca poti dormi linistit, fara frica achizitionarii unui nou dispozitiv frigorific la numai un an sau doi de la achizitionarea acestuia, sau, la fel de rau, sa dai banii pe reparatii inutile.
Cu un volum total de 98 litri, si un consum energetic de 173 Kwh pe an, se poate spune ca beneficiezi de un schimb echitabil din punct de vedere pret / calitate, intrucat, facand parte din clasa de eficienta energetic A+, ai numai de castigat de pe urma ei. De altfel, iti poti da seama de calitatea acestei lazi frigorifice de la Heinner si din nivelul de zgomot relativa redus de numai 45 db. Nu este un standard ca nivelul de zgomot sa fie invers proportional cu aceasta clasa energetica, insa in acest caz, devine o regula de aur, chiar.
Detine un sistem de dezghetare congelator de tip manual si o capacitate efectiva de congelare de 6 kg la 24 ore, ceea ce nu inseamna chiar foarte mult, dar in conditiile in care nu va pregatiti de asedierea Parisului si nu aveti nevoie sa hraniti armata vikinga din Kategat, cu siguranta ca e mai mult decat suficient.
De culoare alba, lada frigorifica prezinta o deschidere clasica de tip vertical, asa cum e, de altfel si de asteptat din partea oricarei combine frigorifice de acest tip. Nemtii raman clasici si bine fac. Dimensiunile acestei lazi frigorifice sunt: 83.6 cm x 56.3 cm x 52.6 cm, asa ca iata, o putem depozita cam oriunde in casa.