Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Nivel zgomot
User rating
Pros: Este un aparat frigorific destul de bun. Dimensiunile sunt ok, incap suficiente lucruri atat in frigider cat si in congelator. Clasa A+. Raport calitate/pret excelent
Cons: Se incinge foarte tare atunci cand merge motorul deoarece nu are niciun fel de aerisire la motor, insa daca e pusa intr-un spatiu ce nu i se obtureaza fluxul de aer functionaza ok.

Combina frigorifica Heinner HC-249A+ este solutia perfecta si, implicit, accesibila pe care o au la dispozitie toti cei care isi doresc sa isi doteze locuinta cu un aparat frigorific compus din frigider si congelator, insa care sa nu ocupe un spatiu foarte mare, sa dispuna de un pret excelent si, nu in cele din urma, sa aiba de o capacitate generoasa pentru depozitarea alimentelor perisabile. Heinner HC-249A+ este pe gustul romanilor, in conditiile in care se numara printre produsele de top vandute de magazinele online din Romania si nu numai.

La o prima vedere, aceasta combina frigorifica debordeaza de simplitate. Este disponibila spre achizitionare in culoare alb, masurand 180 x 55.4 x 56.6 centimetri. Heinner HC-249A+ a fost compartimentata intr-un mod inteligent, in sensul in care frigiderul, cea mai accesata parte a acestui aparat frigorific, a fost amplasat in partea superioara, pentru ca in partea de jos sa fie situat congelatorul. Totul raportat la o capacitate totala de aproximativ 250 de litri.

Va recomandam sa cumparati Heinner HC-249A+ dintr-un magazin online (sau offline) ce ofera transportul inclus, fara alte costuri suplimentare. Astfel veti scapa de o grija in plus, dumneavoastra neavand nimic altceva de facut decat sa asteptati livrarea aparatului electrocasnic. Emag este magazinul care intruneste aceste conditii, oferindu-va in acelasi timp si o garantie de 24 de luni. Aceasta poate fi prelungita cu pana la 24 de luni, contracost de aceasta data. In plus, persoanele care nu isi pot cumpara aceasta combina frigorifica cu banii jos, pot apela la sistemul de rate implementat pe site.

heinnerRevenind la combina Heinner HC-249A+, si la modul in care functioneaza aceasta, silentios si dispunand de un compresor prietenos cu mediul inconjurator, la un consum anual de aproximativ 257 kW (clasa energetica A+), e bine de stiut in acelasi timp ca poate fi pozitionata in orice colt al locuintei. In cazul nefericit in care nu dispuneti totusi de o bucatarie incapatoare, combina frigorifica poate fi amplasata la fel de bine undeva pe holul de la intrare, intr-un colt izolat.

Daca ar fi sa ne uitam, in mare, peste ceea ce are de oferit combina frigorifica Heinner HC-249A+, am fi tentati sa credem ca aceasta poate fi de mare folos unei familii formate din cel mult 5 membri. Sticlele de lapte si sucurile pot fi aranjate pe cele 4 suporturi prezente pe usa, in timp ce restul produselor vor fi aranjate cu atentie pe oricare dintre cele 3 rafturi din sticla. Tot aici gasim, de asemenea, si un compartiment special creat pentru depozitarea legumelor si fructelor, iluminare interioara pentru acele momente in care veti vizita frigiderul la ore tarzii si un sistem automat de dezghetare.

Capacitatea totala a frigiderului este de 179 de litri, pentru a fi mai precisi, ca restul de 70 de litri sa fie utilizati in cadrul congelatorului. Congelatorul consta in 3 compartimente si dispune de un sistem de dezghetare manual.

Achizitioneaza acum combina Heinner HC-249A+ pentru a beneficia de calitatile unui aparat frigorific bun, a carui singur dezavantaj poate fi faptul ca se incinge destul de tare in momentul cand motorul este pus in functiune. Acest lucru se poate datora cel mai probabil lipsei aerisirii motorului.

Pareri clienti:

Este un aparat frigorific destul de bun. Dimensiunile sunt ok, incap suficiente lucruri atat in frigider cat si in congelator, iar spatiul este foarte bine gandit si compartimentat. Contra: Se…