Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Functii
User rating
Pros: Design modern, functii multiple + functii speciale, eficienta sporita pe functia de racire, capacitate mare.
Cons: Randament mai scazut pentru functia de incalzire

Tin sa reamintesc de fiecare data cand scriu despre un produs marca Heinner ca acest brand apartien unei companii din Romania si da, sunt produse fabricate in China ca si majoritatea celorlalte produse de pe piata, insa trebuie sa tineti cont si de faptul ca aparatele de aer conditionat Heinner utilizeaza tehnologii noi si compresoare Panasonic si GMCC. Aparatele de aer conditionat Heinner sunt pe piata deja de cativa ani si se vand bine avand preturi foarte bune.

Modelul Heinner HAC-12MB a aparut probabil cereri existente pe piata de asemenea aparate mobile, fie ca sunt pentru birou sau pentru casa in care stai cu chirie, e clar, ele isi au rostul lor. Nu sunt la fel de eficiente ca si cele normale, insa se apropie destul de mult. In practica, singurul dezavantaj major pe care toata lumea il cunoaste despre aceste modele mobile este faptul ca degaja caldura in incaperea unde trebuie sa si raceasca, insa cu timpul acest lucru s-a diminuat semnificativ astfel ca in 2015 avem modele care nu mai degaja asa multa caldura cand sunt utilizate.aerh1

Design

Cand auzi de un produs Heinner nu te astepti la un aspect wow ci mai degraba la unul clasic, normal, insa Heinner HAC-12MB are un design modern, colturi rotunjite mult, culori fine, butoane touch si display. Arata a model slim, mult mai ingust fata de alte modele, poate fi astfel pus si in spatii mai inguste.

Specificatii tehnice

La acest capitol nu ma asteptam la prea multe lucruri insa in continuare cei de la Heinner uimesc implementand destul de multe functii pe acest model dintre care le amintesc pe:

  • Timer – functie prin care setati cand si cum sa porneasca aparatul
  • Auto – o functie prin care aparatul seteaza automat cand sa functioneze la capacitate maxima si cand sa se opreasca
  • Autocuratare – functie prin care se curata singur de impuritati
  • Oscilatie automata
  • Autodiagnosticare – functie prin care poate detecta anumite erori de functionare

heiuPe langa aceste functii trebuie specificat ca acest model dispune de 12000 BTU si functia de incalzire pe langa cea de racire, la ambele functii a fost clasificat cu clasa A de consum de energie. Aparatul dispune si de telecomanda pentru a fi mai usor de utilizat, dispune de compresor GMCC (cel mai mare producator de compresoare). Un alt mic disconfort il prezinta si zgomotul tinand cont ca aceste modele au si unitatea interioare si cea exterioara asamblate la un loc, zgomotul este un pic mai mare (atinge 64dB cand e utilizat la maxim), insa daca ne raportam la faptul ca un frigider atinge in mod normal ~50 dB nu cred ca va fi o problema foarte mare.

Concluzii si pareri

Avem de a face cu un model de aer conditionat mobil bun, cu multe functii, usor de utilizat si la un pret foarte bun (acum beneficiaza si de o reducere destul de mare la eMAG). Clientii care l-au achizitionat sunt de parere ca este un aparat foarte eficient, perfect pentru sezonul de vara (aer rece) si bun pentru cel de toamna-iarna, respectiv iarna-primavara (pentru aer cald) notand-ul cu 4 din 5 stele.