Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Functii
User rating
Pros: Compresor Panasonic. Design unic, tehnologia Inverter cu clasa A+, usor de utilizat, raport calitate/pret bun.
Cons: Design-ul floral poate fi deranjant uneori, nu are decat 2-3 functii.

Brand-ul Heinner apartine companiei romanesti Asesoft, produsele de sub acest brand sunt fabricate in China ca si majoritatea celorlalte produse asemanatoare disponibile pe piata din Romania, avantajul pe care insa il ofera produsele Heinner este pretul cu mult mai mic fata de produsele similare de la branduri mai cunoscute.

Aparatele de aer conditionat Heinner sunt comercializate de ceva ani deja in tara noastra si se bucura de aprecieri din partea clientilor. Modelul Heinner HAC-12INVRED este unul mai special datorita faptului ca unitatea interioara are un model de design floral in nuante de rosu aprins. De aceea recomand acest model persoanelor care adora aceasta culoare sau care au un design interior al locuintei sau cel putin al camerei unde va fi amplasat potrivit cu o asemenea culoare.

heinner rosu

HAC-12INRED este un model ce dispune de o capacitate de 12000 BTU, dispune de tehnologia Inverter si probabil cel mai important aspect este faptul ca dispune de un compresor marca Panasonic.

Tehnologia Inverter este cea mai cautata acum la aparatele de aer conditionat datorita faptului ca un astfel de aer conditionat poate avea un consum redus si ca 60% fata de modelele asemanatoare care nu au inverter, de aceea acest model este clasificat cu clasa A+ pentru consumul redus de energie atunci cand e utilizat pe functia de racire. Nivelul de zgomot al unitatii interioare este de 54 dB, ceea ce-l fac un pic mai galagios fata de alte asemenea modele, insa dispune si de functia sleep mode.

Functiile de care mai dispune acest model sunt urmatoarele:

  • Auto-restart – este functia care face ca aerul sa reporneasca in caz de se intrerupe curentul electric
  • Night-mode – functia prin care aerul functioneaza sielntios noaptea
  • Ventilare – functie prin care doar se ventileaza aerul aflat in interiorul locuintei
  • Inverter – functie despre care am scris mai sus

Pe scurt, acest model vine cu un design floral, cu o culoare unica as spune pentru astfel de aparate electrocasnice, cu o capacitate de racire ce-l face potrivit pentru o garsoniera mai mare sau un apartament de 2 camere, cu tehnologia Inverter si nu in ultimul rand cu un pret special foarte atractiv din toate punctele de vedere.