Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Functii
User rating
Pros: Consum redus de energie, design modern, usor de manevrat, functii multiple si pret bun.
Cons: Zgomotul poate fi deranjant in functie de locul unde este amplasat.

 Heinner HAC-09MB este modelul de aer conditionat mobil cu 9000 btu pe care mizeaza Heinner in vara lui 2015 mai ales ca se anunta una dintre cele mai calduroase veri din ultimii 10 ani de zile. Un aparat de aer conditionat mobil este de preferat atunci cand nu aveti o locuinta stabila (stati in chirie sau in gazda) ori pentru birouri de dimensiuni mai mici. Acest model se spune ca ar face fata unui spatiu de 20-30 m2, de aceea il recomand celor cu garsoniere sau cu birouri de dimensiuni mici si medii.

Spre deosebire de alte modele clasice de la Heinner, acets model mobil vine si cu cateva super dotari, insa de inceput as putea spune de heinner-hac09mbdesign-ul sau care mi se pare foarte bine gandit, ergonomic, modern si elegant. Nuantele de gri si alb se asorteaza foarte bine si fac din el un electrocasnic ce se poate pierde in decor, astfel avand o prezenta discreta trecand neobservat de cele mai multe ori.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, HAC-09MB este dotat cu 9000 btu, dispune atat de functia de racire cat si de cea pentru incalzire (randamentul la aceasta trebuie sa stiti ca este un pic mai mic), este catalogat cu clasa A la consumul de energie pentru ambele functii (racire si incalzire), are telecomanda cu ajutorul careia il puteti controla de la distanta si nu in ultimul rand dispune de mai multe functii speciale extrem de importante in ziua de azi dintre care amintesc:

  • Sistemul de auto-evaporare a condensului
  • Functia Auto-Restart ce intra in actiune in cazul unei pene de curent
  • Functia d eprotectie si sistemul de auto-diagnosticare
  • Functia Auto-Swing
  • Sleep mode pentru un somn linistitor chiar si in noptile toride de vara

Ceea ce este si mai important din pucntul meu de vedere la acest model este faptul ca desi apartine unui brand nu foarte cunoscut cum e Heinner, aparatul are montat compresor LG, un compresor de calitate superioara ce ofera garantia calitatii de care ar avea nevoie cei care sunt un pic mai sceptici.

Opinia clientilor despre acest model de aer conditionat mobil este una foarte buna tinand cont ca are un nivel de zgomot redus, un consum foarte mic de energie si pe langa faptul ca e eficient aduce in incapere nu doar un aer mai racoros ci si mai prospat.