Gameplay
Grafica
AI
Experienta
Sunet
User rating
Pros: Punctele forte ale unui joc ce "fura" toate cele 5 stele nu pot fi delimitate pentru ca intregul joc este exceptional si are cea mai mare sansa de a deveni cel mai bine vandut joc al tuturor timpurilor, dar in acelasi timp si cel mai bun din toate punctele de vedere.
Cons: Nu are.

Cel mai nou titlu din seria GTA a fost lansat sapatamana aceasta si in Romania. Previziunile producatorilor au fost depasite cu mult, iar GTA V devine cel mai bine vandut joc din istorie in primele 24 de ore intrecand in acest top Call of Duty Black Ops II care a generat in prima zi vanzari de 500 milioane de dolari. Previziunile specialistior pentru GTA V erau de 400 milioane de dolari, insa interesul imens al fanilor seriei interzise minorilor a fost imens, astfel ca GTA V a atins in prima zi vanzari de 800 milioane de dolari si ca sa ne dam seama cu adevarat ce insemna acest lucru va spun doar ca cele mai profitabile filme ale anului 2013, Iron Man 3 si Despicable Me 2 au atins in in peste 100 de zile cate 1,2 milioane de dolari si respectiv 850 milioane de dolari, fapt ce ne duce cu gandul la faptul ca GTA V are toate sansele sa devina cea mai de succes productie video a acestui an.

Grand Theft Auto V este deja disponibil in Romania, dar doar pentru consolele Xbox 360 si PlayStation 3:

GTA V
Altex eMAG evoMAG Amazon
GTA V PlayStation 3


59,9 $
GTA V XBOX 360


59,9 $

Grand Theft Auto V nu este doar o continuarea a seriei inceputa acum 15 ani de zile ci este cel mai bun joc creat vreodata de Rockstar Games. Este un joc violent, dar cu o poveste extrem de complexa, foarte bine definita, cu multe momente “magice” si presarata cu foarte mult umor in stilul caracteristic celor de la Rockstar Games. Pe scurt, daca ai fost fan GTA cu siguranta te vei indragosti de acest nou joc al seriei, iar daca nu ai fost tot trebuie sa-l joci macar odata ca sa vezi diferenta pentru ca sigur GTA V este cu mult diferit fata de titlurile anterioare.

Primii fani care au testat jocul au afirmat despre acesta ca este o satira inteligenta la adresa Americii contemporane si cu siguranta sunt destui care le dau dreptate. GTA V reprezinta un joc exceptional, foarte bine gandit si le fel de bine realizat. Se poate spune ca cei de la Rockstar Games s-au inspirat din predecesorul acestuia pentru a crea jocul video perfect.

GTA V REVIEW

Pentru ca un joc video este greu de descris in cuvinte si pentru ca un video review face mai mult ca 10.000 de cuvinte, mai jos aveti un review video pentru Grand Theft Auto V:

Imagini cu Grand Theft Auto V

v_hunt_1280x720

v_beachweather_1920x1080

v_heistmf_1280x720

v_lamar_1680x1050

v_pestcontrol_1920x1080