Design
Specificatii
Functii
Pret
Pareri
User rating
Pros: Design modern, dimensiuni ok pentru o bucatarie mica, cuptorul coace bine, nu arde, pretul redus este probabil cel mai mare avantaj.
Cons: Un pic mai greu d eintretinut fata de un aragaz normal.

Intotdeauna mi-a placut sa fac cumparaturi pentru casa, sa imbunatatesc fiecare particica, fie ca e vorba de o piesa de electronica, aranjarea lor sau orice altceva. In plus, chiar daca nu sunt un mare fan al bucatariei, prefer sa am apartura buna, de calitate, pentru ca sunt de parere ca un bucatar priceput are atat cunostinte despre mancarea pe care o gateste dar si ajutoare bune, iar printre aceste ajutoare se numara si aparatura pe care acesta o foloseste.

Un ajutor de nadejde in bucatarie este si aragazul Gorenje GN51101AX, un aragaz de calitate cu un pret foarte avantajos. Cea mai mare piedica pe care multi o au este buget, dar acest model isi merita fiecare banut. In primul rand trebuie sa stiti ca acest model are o alimentare a plitei pe gaz si are 4 arzatoare, numarul clasic. De asemenea, unul din ele este de o dimensiuni mai mare, unul mic si doua normale. Puterea arzatorului mare este de 2.7 kWh, cel mic de 1 kWh iar cele doua de dimensiuni normale au o putere de 1.75 kwH. Este foarte usor de folosit, avand cate un buton pentru fiecare arzator cu cateva o imagine pentru a puterea selecta puterea necesara.

gorenje

In partea inferioara a aragazului gasiti si cuptorul, care este de asemenea alimentat cu gaz. Are o capacitate de 55 de litri, suficient de mare pentru orice mancare pe care vreti sa o gatiti. In partea din stanga gasiti si butonul pentru a porni si opri cuptorul, la fel de usor de folosit. Odata cu aragazul o sa primiti si diverse accesorii pentru a folosi cuptorul imediat dupa ce este instalat, cum ar fi capacul, gratarul pentru cuptor si tava. In partea de jos a cuptorului aveti si un recipient in care sa tineti aceste accesorii, cum ar fi tavile, gratarul si multe altele pe care le puteti cumpara pe parcurs.

In concluzie, daca doriti sa va schimbati aragazul sau sa cumparati unul nou, cu siguranta ar trebui sa luati in considerare si modelul Gorenje GN51101AX. Vine la un pret foarte avantajos, are un cuptor incapator de 55 de litri, 4 arzatoare de diverse dimensiuni si puteri, vine cu diverse accesorii precum tava, capac sau gratar special pentru cuptor dar si o functie de curatare eco email. Ca si dimensiuni are 50 x 85 x 60,5 cm, aproape 40 de kg greutate si culoarea gri metalic, usor de adaptat in orice bucatarie.