Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Functii
User rating
Pros: Coace foarte bine, uniform, functii simple si complexe intuitive, usor de utilizat, este incapator si are un consum bun de energie.
Cons: Pretul un pic cam piperat (fara reducere ma refer) pentru un astfel de cuptor, desi de calitate superioara.

Gatitul reprezinta acea activitate controversata despre care multi vorbesc insa putini o fac. Pe de-o parte, gatitul este o necesitate pentru ca, haideti sa recunoastem, fara mancare nu putem trai, tocmai din acest motiv reprezentand o corvoada pentru cei ce o practica de nevoie. Pe de alta parte, gatitul are rol de a relaxa creierul si chiar mai mult decat atat de a strange oamenii la aceeasi masa intr-o zi de duminica. Iata, gatitul are rol unificator! Cine nu iubeste o masa in familie? Rasete, povesti din timpul saptamanii, bucate alese gatite cu grija! Iata reteta perfecta a unei zile perfecte! Insa, ce anume reuseste sa faca bucatele gustoase? In primul rand este nevoie de un om pasionat care sa gateasca cu tot sufletul. In al doilea rand, este nevoie de ingrediente care sa se potriveasca intre ele. In al treilea rand, avem mare nevoie neaparata de un cuptor bun care sa nu ne arda mancarea, ba din contra, care sa se comporte ca un ajutor de bucatar, un prieten la nevoie!0005768_cuptor-cu-abur-electrolux-eob-8956-vax

Cuptorul incorporabil Electrolux EZB3410AOX reprezinta o varianta demna de luat in calcul atunci cand vine vorba despre bucatele ce trebuiesc gatite cu precizie si poate chiar cu un pic de dragoste. Stiti doar ca nicio mancare nu este perfecta daca nu adaugati si un pic de dragoste, nu? Cu ajutorul acestui cuptor nu numai ca veti reusi sa gatiti mai rapid, insa veti constata ca veti gati chiar mult mai economic decat obisnuiati sa o faceti in trecut, folosind vechile cuptoare.

Dotat cu alimentare electrica, cuptorul incorporabil Electrolux are o capacitate de aproximativ 57 litri ce se imparte intre o tava emailata si un gratar perfect pentru grill, totul incalzit superior si inferior pentru rezultate gastronomice excelente. In momentul in care mancare este gata, avertizarea sonora ne vine in ajutor, anuntandu-ne terminarea programului cu timer. Dupa toate astea, intra in functiune ventilatorul care raceste atmosfera din interiorul cuptorului incorporat Electrolux. Aceste actiuni pot fi monitorizate cu usurinta cu ajutorul display-ului electronic de tip LCD.
Poate ca va inchipuiti ca atata activitate consuma mult curent electric. Ei bine, nu! Acest cuptor face parte din clasa energetica A, drept pentru care, consumul sau energetic se invarte prin jurul a 2500 W, ceea ce nu ne incurca foarte mult la factura de energie electrica.