Design
Clasa energie
Functii
Pret
Pareri
User rating
Pros: Raport calitate/pret impecabil, design superb, caldura cu un consum redus de energie. Senzatia pe care o ofera, nepretuita.
Cons: Nimic deocamdata.

Cred ca fiecare dintre noi a vazut in filme diverse momente cand familia se strange seara in jurul semineului si pur si simplu vorbesc si se bucura unul de prezenta celuilalt. Ne apropiem de luna sarbatorilor, iar un semineu este un lucru care, surprinzator, face ca orice locuinta sa para mai calda si mai primitoare. Bineinteles e destul de greu sa instalezi un semineu la un apartament si cateodata incomod chiar si la unele case. Totusi, tehnologia este aici sa ne ajute si sa ne faca zilele mai usoare, de aceea eu va recomand o solutie la aceasta problema, mai exact semineul electric 3D de la Dimplex, modelul DF2608-EU.

Trebuie sa fiu sincer si sa spun ca nu prea am vazut pana acum un semineu electric, dar pare sa fie o idee destul de tare, in special din pricina faptului ca este destul de greu spre imposibil sa instalezi un semineu adevarat in unele locuinte, din varii motive. Da, normal ca un semineu electric nu este la fel ca unul adevarat, dar cred ca este cea mai buna alternativa pe care o avem. Norocul nostru este ca modelul DF2608-EU de la Dimplex foloseste niste tehnologii interesante si totul este extrem de real. 3D Dimplex Optiflame Multifare se numeste tehnologia care face ca flacara sa para atat de reale, folosind proiectia luminii si alte caracteristici care au grija ca miscarea, densitate si nu in ultimul rand culoarea flacarii sa para cat mai reala, fara ca imaginea sa sacadeze si bineinteles fara sa se repete.

dimplex_df2608-1

Cei de la Dimplex nu s-au oprit aici cu tehnologiile si chiar au incercat sa faca acest semineu electric sa para cat mai real. Un alt feature interesant pe care il are acest model este Brick effect, adica efectul de caramida care se vede in spatele focului, daca va uitati atenti, pentru un plus de autenticitate. De asemenea, o alta functie a acestui semineu iti permite sa te bucuri de imaginea flacarilor 365 de zile din 365, cu sau fara caldura. E vara dar tu vrei sa vezi flacarile cum se plimba dar e prea cald? Nici o problema, modelul DF2608-EU iti permite sa pornesti semineul fara a dat drumul si la caldura. Un alt lucru care imi place foarte mult este ca poti controla toate functiile acestuia prin telecomanda, din pat sau de oriunde iti permite raza acestuia.

In concluzie, daca vrei sa ai un semineu in casa dar e prea complicat sa instalezi unul adevarat, semineul electric de la Dimplex este chiar unul foarte bun si sincer sa fiu nici nu o sa ii duci dorul celui adevarat, pentru ca acesta este atat de real incat dupa cateva zile o sa uiti ca electric chiar si tu.