Design
Clasa energie
Specificatii
Functii
Nivel zgomot
User rating
Pros: Design deosebit | Clasa de eficienta A+ | Eficienta de racire | Functii multiple | Pret redus | Nivel zgomot redus
Cons: Ar fi fost indicat si cateva functii speciale

Despre noua serie de aparate de aer conditionat marca Daewoo am mai scris si in saptamanile trecute. O serie de aparate care impresioneaza din toate punctele de vedere si care arata atentia pe care o oferta sud-coreenii de la Daewoo acestei categorii de produse. Nu m-am gandit ca dupa seria precedente care nu era tocmai una de laudat din punc de vedere al design-ului, Daewoo sa se reinventeze si sa scoata pe piata modele precum Daewoo DSB-F2477LH-NV Inverter. Un model care in momentul de fata beneficiaza de o reducere de pret si la achizitia caruia primiti si un cadou la alegere: cuptor cu microunde sau aspirator, ambele marca Daewoo.

Design

Ce atrage prima data atentia cand te uiti la o unitate interioara marca Daewoo este fara doar si poate aspecul ei SLIM, foarte ingusta fata de predecesoarele ei, iar acest lucru se poate traduce si prin economie de spatiu chiar daca vorbim de un aparat care este amplasat la inaltime. Al doilea aspect interesant la capitolul design este reprezentat de liniile argintii ce ofera un aspect de metal pretios, dand astfel aerului conditionat o infatisare premium.

Forma unitatii este una exemplara si cred cu tarie ca si alti producatori de aere conditionate ar trebui sa ia ca exemplu modelele de la Daewoo.

Logo-ul Daewoo este trecut elegant in mijlocul unitatii, iar in partea dreapta apare afisajul de temperatura destul de discret, iar deasupra sa este inscriptionat “ECO inverter” pentru a reaminti utilizatorilor ca folosind un aparat de aer conditionat cu Inverter ajuta la reducerea poluarii.

cikkszam4100

Specificatii tehnice

Cu o capacitate de racire de fix 24.000 BTU, Daewoo DSB-F2477LH-NV Inverter este un aparat perfect pentru un apartament de 3 sau 4 camere, o vila sau un spatiu de birouri de marime medie. Datorita compresorului marca GMCC (unul dintre cele mai bine vandute compresoare de pe piata), aerul conditionat Daewoo este foarte eficient, atat din punct de vedere energetic unde cu ajutorul tehnologiei Inverter obtine clasa A+, dar si din punct de vedere al capacitatii de racire. Mai exact raceste repede o suprafata destul de mare de spatiu, exact ce are nevoie orice utilizator pe parcursul unei veri toride si nu numai.

Pentru functia de incalzire sunt disponibili 23.884 BTU, iar clasa de eficienta energetica este A.

Si daca tot suntem la capitolul caldura vs racoare o sa va mai spun ca unitatea exterioara poate opera in conditii optime pana la o temperatura de +50 de grade Celsius sau -15 grade Celsius. O marja destul de mare si binevenita in conditiile in care in ultimii ani in Romania se inregistreaza destul de des temperaturi extreme atat vara cat si iarna, ba uneori si celelalte doua anotimpuri.

Aparatul vine (desi nu este specificat in unele descrieri din magazine) si cu destule functii gata sa-ti faca viata mai usoara si mai confortabila. Una dintre ele este functia de autocuratare ce face ca atunci cand aparatul aduna praf, umeazala si evident microbi sa ruleze un proces propriu de curatare, dupa care sa isi reia activitate ca nou. O alta functie importanta este cea de Sleep Mode ce inseamna ca va veti putea odihni linistiti pe timpul noptilor toride deoarece aceasta functie face ca aparatul sa ruleze silentios.

O inovatie marca Daewoo pentru aparatele de aer conditionat proprii o reprezinta zimturile facute pentru lamele ventilatorului, zimturi ce reduc considerabil zgomotul produs de aparat, astfel ca desi avem de a face cu un aparat puternic ce ar trebui sa faca destul zgomot, acesta produce acum doar 63 dB la interior si 68 dB la exterior, un nivel scazut daca este sa comparam cu aparate de 12000 BTU ce produc in medie 60 dB.

Concluzii si pareri

Un aparat de aer conditionat perfect din mai multe puncte de vedere, insa principalele avantaje pe care le are sunt: un design fabulos, slim, demn de un aer conditionat premium, tehnologia Inverter, clasa A+, functii de autocuratare si silent mode si un nivel scazut de zgomot. La cestea se adauga si un pret redus, dar si un cadou la alegere despre care v-am spus la inceputul articolului.

Pareri clienti:

Am decis sa ne schimbam aparatul de aer conditionat in casa si l-am ales pe acesta, plus era la reducere. Mi-a placut foarte mult designul modern si elegant al aparatului. Este foarte discret in detalii, nu iese in evidenta pe perete. Inclusiv afisajul pentru temperatura este delicat conturat. Si este silentios, fata de produsul pe care l-am avut inainte, acesta este mai silentios.
Pro: design placut, modern; silentios; clasa A+; functia de autocuratare