Design
Clasa energie
Specificatii
Functii
Nivel zgomot
User rating
Pros: Clasa de energia A+| Tehnologia DC Inverter | Pret redus | Nivel zgomot redus
Cons: Lipsa unor functii

Noua serie de aere conditionate marca Daewoo si-au facut recent aparitia in oferta marilor magazine online din Romania si foarte probabil se vor regasi si in oferta retailerilor clasici insa cu un pret mai mare. Pentru lansarea noilor modele cei de la Daewoo ofera impreuna cu cel mai mare magazin online din Romania o reducere considerabila la fiecare model de aparat in parte, insa pentru modelul in cauza, anume Daewoo DSB-F1877LH-NV, oferta este si mai generoasa deoarece cine il achizitioneaza acum pe langa reducerea de pret mai primeste si un CADOU la alegere (cuptor cu microunde sau asiprator Daewoo).

Design

La capitolul design Daewoo au ales sa mearga pe simplitate si eleganta rezultand un model de aer conditionat superb cu un aspect slim, cu linii moderne ce ofera eleganta si cu un afisaj discret. Faptul ca unitatea interioara este mai suoara si mai ingusta ofera si o alternativa la locul unde poate fi amplasata, iar aspectul ei modern si elegant o face potrivita pentru majoritatea locuintelor din ziua de azi si nu v-a mai crede nimeni ca aerul conditionat arata urat acolo sus pe perete, ba tind sa cred ca in functie de locul unde va fi amplasat va putea fi fie o prezenta discreta, fie in centrul atentiei. Pe scurt, Daewoo s-au intrecut pe ei insasi la acest capitol si daca este sa ne uitam la gama din 2012 si 2013 vom constata cu siguranta diferenta enorma, foarte probabil ca pentru noua gama din 2014 Daewoo sa fi lucrat cu o alta echipa de designeri, mai buni, mai seriosi si cu o viziune mai clara asupra a ce inseamna un aer conditionat in locuinta unei persoane.

res_d52ece4cb77180ad2c4259ec86dee06a

Specificatii tehnice

Cu o capacitate de racire de 18000 BTU, Daewoo DSB-F1877LH-NV, este un model de aer conditionat pe care il recomand unui apartament cu 2 sau 3 camere ori unei locuinte cu o suprafata cuprinsa intre 50 si 80 mp. Acesti indici pot varia destul de mult in functie de locul unde e amplasat aparatul, in functie de arhitectura locuintei, daca este sau nu este decomandata s.a.m.d

Datorita noii tehnologii DC Inverter, acets model are un consum mult mai redus fata de un aparat de aer conditionat clasic si frica de a lua un aparat cu o capacitate prea mare cred ca ar trebui inlaturata odata cu aparitia acestor modele care ofera o clasa de energia A+ pentru racire si A pentru incalzire.

Tipul compresorului este unul nou, cu mult evoluat fata de cel prezent pe vechile modele, acesta este produs de cea mai mare companie producatoare de compresoare din luma: GMCC, o colaborare inceputa destul de recent de catre Daewoo si care pare a fi una benefica ambelor companii.

Daewoo DSB-F1877LH-NV-2

Filtru este de tip lavabil, ceea ce inseamna ca il puteti spala si curata oricand doriti (de preferat o data pe an dupa incheierea sezonului de vara).

Ca si functii active nu avem la dispozitie o gama foarte larga ca in cazul modelor scumpe, insa ce este bine de retinut e ca sunt prezente functiile de baza cum ar fi: autocuratarea – capacitatea aparatului sa se curete singur de impuritati sau de umezeala ce poate atrage microbi si bacterii; 1W Stand-by – functie ce reduce cu 80% consumul de energie al afisajului LED; Sleep-Night o functie ce permite utilizatorului sa seteze aparatul sa functioneze la doar 30% din capacitate pentru ca zgomotul sa nu-si faca aproape deloc prezenta.

Nivelul de zgomot este redus considerabil datorita unei mici inovatii aplicate de catre inginerii Daewoo: lame zimtate care reduc nivelul de zgomot astfel  ca acesta scade pana la 60 dB, un nivel mic pentru un aparat de aer conditionat de 18000BTU.

Concluzii si pareri

Un aparat de aer conditionat perfect pentru un apartament mai mare sau o casa, silentios, economic, cu un design modern si cu functii utile, dupa opiniea mea cred ca la acest pret si la oferta pe care o are in acest moment este cea mai buna alegere pentru un aparat de aer conditionat cu Inverter cu o capacitate de 18000 BTU.

Pareri clienti:

Am decis sa ne schimbam aparatul de aer conditionat in casa si l-am ales pe acesta, plus era la reducere. Mi-a placut foarte mult designul modern si elegant al aparatului. Este foarte discret in detalii, nu iese in evidenta pe perete. Inclusiv afisajul pentru temperatura este delicat conturat. Si este silentios, fata de produsul pe care l-am avut inainte, acesta este mai silentios.
Pro: design placut, modern; silentios; clasa A+; functia de autocuratare