Design
Dotari
Pret
Nivel zgomot
Functii
User rating
Pros: Cumperi orice aparat de aer conditionat din oferta eMAG si primesti o reducere suplimentara fata de cea afisata in valoare de 100 de lei. Codul de reducere se afla la sfarsitul articolului, acesta trebuie introdus in pagina de comanda, in partea stanga unde esti intrebat daca ai vreun cod de reducere.

Am observat ca acum pe final de sezon aparatele de aer conditionat sunt si mai cautate, iar acest lucru se datoreaza faptului ca preturile au scazut foarte, foarte mult (acum ne dam seama si ce adaosuri comerciale practica anumite magazine). Ca de exemplu la eMAG poti cumpara aparate de aer conditionat de 9.000 BTU de la Ariston, clasa de energie A+ cu (reducere de 300 de lei) sau aer conditionat Midea de 12.000 BTU la doar 1.099 lei () ori si mai bine, un si autodiagnoza cu o reducere de 660 de lei).

Dar daca v-as spune ca pe langa reducerile afisate acum mai puteti economisi inca 100 de lei introducand un cod de reducere in cosul de cumparaturi? Nu ar fi si mai super?

In loc de 999 lei pentru AC-ul de la Ariston veti plati doar 899 lei, pentru cel de la Midea doar 999 lei si pentru cel de la Heinner doar 1.439 lei – probabil e cel mai mic pret pentru un AC cu Inverter de 12.000 BTU.

Ca sa vedeti ca nu mint si nu este nici o inselatorie la mijloc ci doar un cod primit din partea celor de la eMAG am sa pun mai jos si printul cu mail-ul primit:

cod reducere ac emag

 

 

Codul de reducere este: iar oferta completa cu aparatele de aer conditionat aflate la promotie este .

*Oferta este valabila doar pana pe 26 august 2013.