Design
Functii
Sunet
Pret
Pareri
User rating
Pros: Sunetul este bun, bass-ul este de nota 10, ascultati neaparat o piesa buna pentru asa ceva. Se aude bine si se aude bine pe Skype.
Cons: Ca majoritatea castilor de acest gen, dupa utilizare mai indelungata provoaca o anumita durere in zona urechilor, de preferat la 2-3 ore mai datile jos putin :)

Perifericele sunt extrem de importante pentru un gamer adevarat. O sa vedeti diferente extrem de mari atunci cand jucati, spre exemplu, un first person shooter, cu casti fata de jocul fara casti. Acestea te vor ajuta sa iti auzi mai usor oponentii si astfel de sa iti dai seama de pozitia lor. De asemenea, castile sunt importante si in alte jocuri, iar poate cel mai important lucru este ca anuleaza alte zgomote, astfel auzind numai jocul si putand sa te focusezi pe ceea ce este important. Acestea ar fi principalele avantaje ale unei perechi de casti pe care le cauta in special gamerii.

O pereche de casti interesanta care indeplineste multe din punctele enumerate mai sus sunt castile cu microfon Hama Fire Starter. In primul rand vreau sa spun ca arata foarte bine, avand o tema de rosu combinat cu negru, iar daca set-up-ul dumneavoastra se bazeaza pe aceste culori, cu siguranta aceste casti sunt mai mult decat recomandate pentru dumneavoastra. Un mare avantaj pentru gameri este ca se conecteaza prin fir, ceea ce inseamna ca nu o sa trebuiasca sa va faceti griji de faptul ca o sa ramaneti fara baterie in mijlocul jocului. Totusi, asta inseamna ca aveti inca un cablu care sta pe masa dumneavoastra, iar daca nu sunteti un mare fan al cable-managementului, cred ca ar trebui sa incepeti acum. Poate multe persoane ar fi preferat ca aceste casti sa fie wireless, dar tehnologia nu este atat de avansata, si faptul ca trebuie sa le incarcati mereu este un mare dezavantaj.

castihama

Un avantaj il reprezinta microfon care este atasat in partea stanga a castilor iar partea cea mai buna este ca bratul este unul flexibil, putand fi usor pozitionat pentru o utilizare optima si placuta. Pozitionat pe cablul de 2 metri este si un buton de pornit/oprit pe care il puteti folosi cu usurinta, dar si un buton de reglare a sonorului. Ca si frecventa de raspuns, castile de la Hama au o raza de la 20 pana la 20.000 de Hz. Jack-ul este unul normal, de 3.5 mm, iar frecventa de raspuns a microfonului este de 50 – 5000 de Hz. Puterea maxima de iesire a castilor estede 50 mW, iar sensibilitatea acestora este in jur de 110 dB.

Daca aveti nevoie de casti pentru gaming sau pur si simplu pentru alte activitati multimedia si nu aveti un buget foarte mare, atunci cu siguranta sa va uitati si la acest model, mai exact Hama Fire Starter, fiind cu siguranta o solutie.