Design
Functii
Specificatii
Pret
User rating
Pros: Foarte utila, dispare gustul de clor din apa, opreste sedimentele (granule mici si negre) si are un pret foarte bun
Cons: Nimic

Imi amintesc ca acum cateva saptamani, cand spalam vasele, dand drumul la robinet pentru a lasa apa sa curga, mi s-a intamplat sa ma intalnesc cu un gandac care tocmai ce se prelinsese in chiuveta mea. In momentul acela mi-am dat seama ca daca ceva atat de mare si de vizibil poate sa curga pe teava de apa rece, e clar ca o sumedenie de alte organisme in miniatura se afla ascunse in apa pe care noi o bem de zi cu zi.
Asa ca, am decis sa imi achizitionez o cana de filtrare a apei. Daca in prima instanta am fost un pic nehotarata in privinta brand-ului, intr-un sfarsit m-am oprit la cana de filtrare apa Brita Elemaris XL, si trebuie sa recunosc ca viata mea e un pic mai frumoasa incepand de atunci.canaf Nu stiu exact daca aceasta cana de filtrare isi face intr-adevar treaba pentru ca observatiile mele sunt strict cele ale unui om neavizat in domeniu, insa de atunci, apa imi pare ca are un gust mai bun si ca este mult mai curata. Ca o fi vorba despre efectul placebo sau chiar despre o purificare reala a apei, nu pot sa stiu, insa.
Ceea ce poate, insa, teste oricine, este legat de aspectul sau compact care se dovedeste a fi perfect pentru depozitarea pe raftul frigiderului, fara sa mai executam modificari ale rafturilor si ale balamalelor de sustinere.
Poate ca va intrebati cum functioneaza o astfel de cana de filtrare a apei de la Brita Elemaris, pentru ca eu m-am intrebat. Ei bine, cartusul filtrant este cel vinovat de tot ceea ce inseamna purficare a apei. Acesta ajuta la reducerea depunerilor de calcar cat si la purificarea apei de orice alta particula ce nu ar trebui sa existe in aceasta. Exista chiar si un indicator de cartus pentru a sti din timp daca trebuie sa il schimbam si mai ales cand.
De apa avem nevoie mai mereu. De altfel, nici nu realizam cat de importanta ne este pana nu o pierdem. Insa, pana sa o pierdem, ar trebui sa ne intereseze calitatea acesteia. In primul rand, trebuie sa ne gandim ca sanatatea primeaza si ca multe dintre bolile grave ale omenirii se transmit pe calea apei. Acestea fiind spuse, chiar nu credeti ca e foarte important sa punem accentul potrivit pe apa si pe starea acesteia de purificare? Iata la ce este buna o astfel de cana de filtrare!