Design
Dotari
Pret
Eficienta
Consum
User rating
Pros: Probabil ca cel mai atractic lucru la un calorifer electric este consumul sau si eficienta sa, iar caloriferul electric cu halogen Singer ZH 0928 se poate lauda cu un consum de energie mic si cu o eficienta mare.
Cons: Singurul lucrul pe care as putea sa-i reprosez acestui model este faptul ca are butoanele in partea inferioara si trebuie sa te apleci ca sa il reglezi.

Tinand cont ca a venit toamna iar cel mai rece sezon e din ce in ce mai aproape, electrocasnicele sunt din ce in ce mai cautate. Caloriferele sunt printre cele mai cumparate produse in sezonul rece. Acestea sunt cautate deoarece ofera camerei confortul termic necesar pentru a va simti in largul dumneavoastra.

De ce sa folosim un calorifer electric cu halogen ? Simplu! Acesta ne scuteste de o mare parte din cheltuieli iar la tara poate inlocui total lemnele. Caloriferul SINGER ZH 0928 poate asigura fara probleme caldura pentru o camera.

Daca tot a venit vorba de calorifere, in acest articol va vom prezenta caloriferul electric cu halogen SINGER ZH0928.

Design

Caloriferul SINGER ZH 0928 nu este nici prea mare si nici prea mic, acesta poate fi folosit in orice camera indiferent de marimea ei deoarece nu ocupa prea mult spatiu. Acest calorifer este disponibil in culoarea gri, o culoare simpla care nu va iesi in evidenta prea mult. Astfel il puteti camufla in spatele perdelei sau in orice alt loc din camera care permite acest lucru. De asemenea acesta are incluse doua butoane cu ajutorul carora puteti ajusta temperatura si modul acesteia.

SINGER ZH 0928

Caracteristici

Acest calorifer dispune de un sistem dublu de incalzire, primul este cel clasic iar al doilea este pe baza de halogen. Caloriferul SINGER ZH 0928 are ca avantaj faptul ca se incalzeste foarte usor si se poate utiliza in doar cateva secunde. Astfel nu mai sunteti nevoit sa asteptati cateva zeci de minute pentru a va incalzi camera dorita. De asemenea va puteti stabili temperatura dorita cu ajutorul termostatului reglabil. Astfel puteti ajusta temperatura in 5 trepte: minim, mediu, maxim, halogen si ultima, maxim + halogen. De asemenea trebuie sa mentionam ca acest calorifer dispune de un numar total de 9 elementi.

calorifer-radiator-electric-sfaturi-cumparare_3d53de53b9

Il puteti transporta foarte usor dintr-o camera in alta datorita rotilor speciale pe care acesta la detine. De asemenea acesta nu are o greutate prea mare si nici dimensiuni prea exagerate, fapt care il face compatibil pentru orice camera. Tot pentru a usura transportul acestuia, SINGER ZH0928 dispune de un maner ergonomic.

Pentru ca mereu avem probleme cu cablurile si deseori ne impiedicam de acesta, caloriferul SINGER ZH0928 are un compartiment special pentru depozitarea cablului electric. Puterea maxima consumata de acesta poate ajunge pana la 2500 W iar tensiunea de alimentare poate fi de pana la 220 V.

Un lucru foarte important este faptul ca vi se ofera siguranta de protectie termica. Astfel nu veti sta cu frica sa nu va ia foc triplul, cablul etc.

Concluzii si pareri

Acest calorifer are un pret de doar 309 lei iar garantia este de 2 ani. Parerea mea este ca pretul este foarte mic in comparatie cu ce ne ofera acesta. De asemenea cu ajutorul unui astfel de calorifer putem reduce cheltuielile la caldura sau, in cazul in care locuiti la tara, puteti economisi sau chiar inlocui incalzirea pe baza de lemne.