Design
Functii
Specificatii
Pret
Calitate
User rating
Pros: Argumente pro: - design atragator, compact, nu necesita mult spatiu - foarte usor de folosit, de curatat - nu se face mizerie - rapid in pregatirea cafelei sau a altor produse - gama larga de produse, ceea ce ar trebui sa satisfaca nevoile oricarei persoane ( tine de gustul fiecaruia ce cafea prefera si sigur o sa o gaseasca pe cea potrivita ) - produse de calitate ( cafeaua iese bine, are aroma, gust fin )
Cons: Argumente contra: - costul capsulelor

Esti un mare iubitor al cafelei iar diminetile tale incep cu o ceasca proaspata din cafeaua preferata? Cu siguranta te intereseaza un espressor automat, poate chiar modelul Bosch Tassimo Vivy TAS 1252, care este un salvator al diminetilor pentru foarte multi oameni. Principalul motiv pentru care eu nu beau cafea dimineata, cel putin acasa, este ca imi ia ceva timp sa fierb si imi pregatesc cana perfecta de cafea. Imi este mult mai usor sa cumpar de la primul magazin pe care il gasesc in drum spre scoala sau servici, dar bineinteles ca si gustul este diferit.

Cu ajutorul espressorului automat nu mai trebuie sa arunc banii pe la magazine in fiecare dimineata si de asemenea ma pot bucura in liniste de o ceasca din cafeaua mea preferata. Cum functioneaza un astfel de espressor si de ce anume ai nevoie? Pai, pe langa masinarie in sine, ai nevoie si de renumitele T-discuri, acele mici “discuri” cu diverse arome. Practic nu mai trebuie sa va cumparati boabele de cafea si sa le macinati sau chiar cafeaua macinata direct. Cu ajutorul discurilor in fiecare dimineata va puteti face o ceasca de cafea cu efort minim.

bosch

Nu trebuie sa va faceti griji de alte detalii cum ar fi cantitea de apa sau timpul de fierbere. Tehnologia Intellibrew citeste codul de bare al fiecarui T-disc care contine toate informatiile necesare, cum ar fi temperatura, cantitatea de apa si timpul de fierberea, mai exact tot ceea ce este nevoie. Tot ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa puneti disc-ul in espressor si sa apasati pe butonul de start. Alte functii interesante ale espressorului automat Bosch Tassimo Vivy TAS 1252 ar fi functia de “Auto OFF” care opreste automat masinaria dupa fiecare ciclu de fierbere, salvand astfel din energie. O alta functie interesanta este aceea de autocuratare si cel anticalcar, care va salveaza foarte mult timp pentru ca, practic, espressorul se intretine singur.

In concluzie, cu un astfel de espressor va puteti bucura in fiecare dimineata de cafeaua preferata cu minim de efort. De asemenea, puteti face si alte tipuri de bauturi cum ar fi ceai, ciocolata calda, lapte cald dar si cappuccino, latte macchiato sau espresso. Este o masinarie micuta care incape in orice bucatarie, avand dimenisiunile 169 x 249 x 298 si doar 2 kg si putin in greutate. Rezervorul de apa si tava sunt detasabile iar capacitatea rezervorului este de 0.7 litri. Un alt mare avantaj este ca suportul pentru cesti este reglabil, adica espressorul se poate regla pentru orice dimensiuni ale cestilor sau chiar pentru cani de calatorie.