Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Functii
User rating
Pros: Un cuptor aparte, design elegant, functii foarte multe, coace foarte bine, este izolat.
Cons: Nu are sistem de amortizare pentru usa.

Nu sunt cel mai mare fan al bucatariei, dar pot sa spun ca sunt un mare fan al cuptorului incorporabil. Nefiind un mare bucatar, nu ma descurc foarte bine cu gatitul, dar cred ca toata lumea stie sa foloseasca un cuptor, mai ales unul cum e cuptorul incorporabil electric Bosch HBA63B251 care are atat de multe functii utile incat nu trebuie decat sa pui mancarea inauntru si sa apesi cateva butoane. Functiile si tehnologiile iti permit sa faci mancaruri gustoase cu minim de efort, ceea ce pentru o persoana ca mine, mereu pe fuga si cu foarte putine cunostinte culinare, este perfect.

Cuptorul incorporabil Bosch HBA63B251 este unul alimentat electric si are o capacitate de 60 de litri. Cu un consum energetic de 0.89 kW pe ora si o putere totala de 3650 W se claseaza in clasa de eficienta A. Cuptorul are doua butoane rotative iar in mijlocul acestora se afla afisajul de tip LCD care va indica toate informatiile de care aveti nevoie, precum timpul ramas pana la gatire si multe altele. Butonul din stanga este pentru alegerea functiei pe care vreti sa o folositi in timp ce butonul din dreapta este destinat alegerii numarului de grade.

bosch

Printre cele mai importante functii are cuptorului se regaseste conventia aer fierbinte 3D Plus care asigura distribuirea optima a aerului cald pe 3 nivele ceea ce rezulta intr-o mancare gatita perfect indiferent de pozitia acesteia in cuptor. Aveti si modul Hotair Eco care incalzeste un singur nivel, ceea ce salveaza foarte multa energie. Timer-ul si sistemul de pornire/oprire automata va ofera posibilitatea de a pleca din bucatarie fara frica de a uita cuptorul pornit si arderea mancarii. De asemenea, functia de decongelare este una foarte utila, la fel si tehnologia de autocuratare prin piroliza.

Ca si accesorii, cuptorul Bosch HBA63B251 vine cu un gratar si o tava pentru coacere, deci imediat cum ajunge cuptorul la dumneavoastra in bucatarie va puteti apuca de cele mai delicioase bucate pentru tine si prietenii/familia ta. Ca si dimensiuni cuptorul are 60 x 60 x 55 cm iar cordonul de alimentare are 1.2 metri. Design-ul este unul modern, iar culoarea este aceea a inoxului, material din care a si fost fabricat. Cu 6 functii printre care cea de decongelare, timer-ul, autocuratarea, incalzirea rapida si multe alte detalii importante, cuptorul incorporabil de la Bosch este un must-buy, in special daca bucataria se numara printre pasiunile sau hobby-urile tale.