Design
Functii
Specificatii
Pret
Nivel zgomot
User rating
Pros: Design superb, modern si inovator. Capacitate foarte mare, consum mic. Functii multiple, nivel de zgomot foarte mic.
Cons: Pretul poate fi un impediment, dar reflecta pe deplin calitate si functiile acestui model.

Exista foarte multe modele si tipuri de frigidere, de la frigiderele mici, fara congelator, la cele cu o capacitate impresionata, cu divers functii si afisaje LCD pentru temperaturi si dozator pentru apa si cafea. Dupa aceea vin frigirele Side by side, acelea care practic arata ca fiind doua frigidere unite, cum e si modelul BioFresh Liebherr SBSes 7353. Un frigider cu o capacitate impresionanta de 550 de litri si un congelator cu o capacitate de 120 de litri, cu usile din stanga care se deschid in partea stanga iar cele din dreapte se deschid in partea dreapta.

Sincer sa va spun, chiar arata ca frigiderele din filme, iar pretul acestuia chiar il face sa para rupt de acolo. Fabricat din inox, avand aceeasi culoare pentru un aer modern si dimensiunile de 121 de cm in inaltime, 186 de cm in lungime si 63 in adancime, modelul de la BioFresh are un consum energetic de 478 kWh pe an, adica 1.308 kWh in 24 de ore, ceea ce il pune in categoria de eficienta energetica A+. Sunt atat de entuziasmat incat nici nu stiu de unde sa incep.

Nu cred ca acestui frigider ii lipseste ceva. Aveti diverse rafturi pe usa acestuia pentru a depozita sticle, oua sau unt. Aveti rafturi mai mult decat suficiente pentru mancare, sertare in partea inferioara pentru legume si fructe dar si un suport foarte interesant pentru sticle de vin care se afla cam la mijlocul frigiderului. Tehnologia GlassLine permite rafturilor sa fie reglate si aranjate astfel incat si cele mai inalte farfurii sau recipiente sa incapa fara griji in frigider, ceea ce mi se pare un lucru foarte tare! Frigiderul dispune si de doua caserole numite VarioBox, detasabile si usor regrabile la diverse inaltime, fiind principal construite pentru a se scoate usor din frigider si a se pune direct pe masa.

lieb

Congelatorul are o capacitate de congelare de 16 kg pe zi, dar ceea ce imi place cel mai mult la el este functia Ice Maker, adica aceea ce a face gheata. Avand o putere de pana la 1,5 kg de gheata pe zi, dispozitivul va permite sa faceti cata gheata doriti. Tehnologia Vario Space va permite sa reglati si nivelul rafturilor din congelator pentru a putea congela recipiente de orice marimi sau chiar alimente mai inalte, de ce nu chiar torturi sau orice va mai trece prin minte!

Nu pot sa ii gasesc defecte frigiderului BioFresh Liebherr SBSes 7353, cu exceptia pretului care pentru unii dintre noi este unul piperat. Totusi, pentru diverse companii sau familii mari un astfel de frigider chiar este binevenit. Are o capacitate mare, atat frigiderul cat si congelatorul. Vine cu foarte multe tehnologii si accesorii menite sa iti usureze viata, cum ar fi Ice Maker-ul sau tehnologia GlassLine, dar lista de parti bune poate continua pana la nesfarsit.