Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Functii
User rating
Pros: Silentioasa, capacitate mare, consum mic si ergonomica.
Cons: Nu are program special pentru spalare incaltamine si cartea tehnica e prea generala, sunt anumiti termeni pe care nu-i intelegi din prima.

Masina de spalat rufe este unul dintre aparatele electrocasnice ce nu ar trebui sa lipseasca din nicio gospodarie. Pentru a va forma o idee si mai clara asupra a ceea ce are de oferit piata in momentul de fata, ne-am oprit la Beko WMB61442. Beko WMB61442 are o capacitate medie de 6kg si a fost inclusa in gama Beko Smart Blue a producatorului turc de electrocasnice. Parcurgeti urmatoarele randuri pentru a vedea mai precis ceea ce are de oferit aceasta masina de spalat rufe, cat si lipsurile sale.

Principalul motiv pentru care va indemnam sa recurgeti la aceasta gama de electrocasnice consta in scutirea dumneavoastra de o munca istovitoare precum spalatul rufelor. Pe langa timpul necesar spalarii manuale, putem vorbi si despre alte inconveniente majore, precum consumul mare de detergent si de apa.

bekoDe obicei, hainele se murdaresc foarte repede, iar masina de spalat rufe are ca principal avantaj ca poate fi folosita deopotriva de barbati si de femei. Nu trebuie decat sa introduceti rufele in cuva, turnati detergentul si balsamul de rufe, alegeti programul de spalare, si de aici incolo se ocupa Beko WMB61442.

Pentru ca am amintit de programele de spalare ale masinii Beko WMB61442, trebuie mentionat faptul ca intalnim in cadrul acesteia 16 moduri presetate de spalare, dupa cum urmeaza: Bumbac Eco, Dark Care, Camasi, Anti-allergic, Daily Xpress, Clean;C, Xpress Super Short, Dark Care, Self Clean, Freshen Up, Clatire, Stoarcere+Evacuare, s.a.

Acum, barbatilor le va surade modul de spalare creat in mod special pentru camasi. Camasa este un articol vestimentar ce nu poate lipsi din cadrul unei tinute elegante, iar pentru a evita sifonarea acesteia in momentul spalarii, Beko WMB61442 a fost prevazuta cu un astfel mod de spalare. In momentul in care selectati modul de spalare Camasi, veti fi absolut siguri ca rufele introduse in cuva nu se vor deteriora in momentul spalarii, indiferent de cat de pretentioasa este tesatura, fara a se sifona ulterior.

Tesaturile din bumbac sunt, de asemenea, protejate de aceasta masina de spalat. Este suficient sa optati pentru modul de spalare Bumbac Eco, care, pe fondul unei perioade mai mari de timp necesare spalarii (in jur de 2h30min), se va asigura ca hainele nu isi vor pierde culoarea din prima zi, iar curatarea lor se va realiza complet. In comparatie directa cu alte moduri de spalare, modul presetat de spalare Bumbac Eco consuma mai putina energie electrica.

Programul inteligent Daily Xpress se va ocupa in mod special de rufele din bumbac care nu sunt in mod neaparat foarte murdare. Optati pentru Daily Xpress atunci cand introduceti in masina de spalat haine purtate o data, si care nu sunt patate.

Avand in vedere ca avem in fata noastra o masina de spalat cu 1400 de rotatii pe minut, acest lucru inseamna in mod automat ca rufele vor fi scoase aproape uscate.

In concluzie, Beko WMB61442 este masina de spalat ideala pentru locuintele limitate ca spatiu, ce lucreaza intr-un mod silentios, fara a avea un consum mare de energie (clasa energetica A++). Principalul dezavantaj este reprezentat de faptul ca nu dispune de un program special pentru curatarea incaltamintei, avand in schimb o alta suita de moduri presetate din care puteti alege. Drept alternativa, puteti alege un mod de spalare care sa presupuna un numar redus de rotatii pe minut, pentru a nu deteriora incaltamintea.