Design
Functii
Capacitate
Pret
Pareri
User rating
Pros: O combina frigorifica cu un design aparte, foarte spatioasa, eleganta, cu multe functii si cu un consum redus.
Cons: Fara congelator, dar daca ai un congelator separat sau o lada frigorifica si vrei un spatiu mai mare la frigider, e ceea ce ai nevoie.

Frigiderul este un electrocasnic important din bucataria fiecaruia, poate chiar cel mai important. De ce? Pentru ca nu conteaza daca iti place sa gatesti sau nu, ai nevoie de un frigider in care sa iti tii mancarea, chiar daca nu e gatita de tine. Un model foarte interesant de frigider cu o singura usa care se deschide prin partea dreapta este modelul RSSA445K21X de la Beko, o firma pe care cred ca o cunoasteti deja pentru produsele lor de calitate, cum este si acest frigider.

Primul lucru care iese in evidenta la acest model este design-ul modern pe care il are si bineinteles marimea lui. Este foarte inalt, dimensiunile lui fiind: 185.3 x 59.5 x 65 cm, si are o capacitate de 402 de litri, mai mult decat suficient. Frigiderul este impartit in rafturi, nu mai putin de 5 la numar, care sunt fabricate din sticla. Primul dintre ele este cel mai inalt, perfect pentru diverse oale mai mari. De asemenea, in partea inferioara aveti si doua compartimente speciale pentru legume si fructe, dar cu siguranta ca puteti sa puneti orice doriti acolo.

RSSA445K21X 3

Pe partea interioara a usii o sa gasiti 4 suporturi, ultimul din el fiind special pentru sticle, fiind cel mai inalt. Celalalte doua sunt compartimente normale, iar primul dintre ele are si suport pentru oua. Pe langa toate acestea modelul RSSA445K21X de la Beko are si un sistem antibacterian si poate cea mai interesanta functia a acestui frigider este buzzer-ul, care va avertizeaza sonor atunci cand usa frigiderul este deschisa mai mult de un minut. Astfel nu o sa uitati niciodata usa frigiderul deschisa si sa riscati alterarea alimentelor. Deschiderea standard se face prin partea dreapta, manerul este vertical iar iluminarea interioara este prin LED.

Ca o concluzie, daca doriti sa va schimbati frigiderul cu siguranta trebuie sa aveti in vedere acest model de la Beko. Pe langa faptul ca este foarte incapator, are functii interesante precum buzzer-ul sau sistemul antibacterian, dar si compartimentele speciale pentru legume si fructe sau suportul pentru oua. Faptul ca este fabricat de cei de al Beko va asigura calitatea superioara a produsului. Design-ul este unul modern, culoarea acestuia fiind inox-ul, material din care a fost si facut. Singurul dezavantaj este ca nu aveti si un congelator, dar daca nu sunteti genul de persoana care sa cumpere multa mancare o data nu o sa aveti probleme.