Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Nivel zgomot
User rating
Pros: Un model cu o capacitate foarte mare, are un consum bun de energie, este silentioasa si cel mai important, un pret extrem de bun.
Cons: Rotile par un pic cam fragile.

Cei de la Beko sunt, poate, unii dintre cei mai vechi producatori existenti pe piata de profil daca discutam despre frigidere, combine frigorifice, lazi frigorifice, aragazuri si multe alte obiecte de uz casnic. De cand si-au facut intrarea in vietile consumatorilor din lumea intreaga, ei au stiut cum sa se impuna si nu au facut lucrul acesta prin reclame agresive, ci prin calitate dovedita si durabilitate sporita.
Combinele frigorifice se dovedesc a fi utile nu numai in cazul magazinelor ce comercializeaza produse perisabile ci si in cazul acelor oameni ce isi doresc sa aiba mereu la indemana hrana pentru vremuri grele, ori celor ce au familii suficient de mari incat sa fie in permanenta nevoie de provizii. Intr-o combina frigorifica iti poti stoca absolut orice, incepand de la carne, terminand cu legume congelate pentru iarna.
Combina frigorifica de la Beko prezentata astazi se include in clasa medie de pret. Cu toate acestea, discutam despre o combina frigorifica incapatoare, dupa cum afirma si clientii care au achizitionat-o pana in acest moment, cu suficient loc atat pentru alimentele voluminoase, cat si lada beko1pentru cele de mici dimensiuni, intrucat are in componenta sa trei cosuri de depozitare absolute perfecte.
Facand parte din clasa energetica A++, lada frigorica Beko HS22953, are un volum total de 284 de litri. Dimensiunile acesteia sunt 86 cm x 128.5 cm x 72.5 cm, ceea ce inseamna ca nu va va ocupa chiar tot spatial din camera, chiar daca interiorul sau pare ca desprins din povestea Alice in Tara Minunilor, poveste in care scorbura iepurelui ascunde o lume mare pe care nu te-ai fi asteptat s-o cunosti la inceput. Cam asa si cu aceasta combina frigorifica. Afara-i vopsit gardul, inauntru, loc mult.
Alte amanunte care ar putea interesa pe oricine s-ar lega de faptul ca aceasta este iluminata destul de puternic in interior, astfel, nu va exista niciodata pericolul de a confunda alimentele intre ele. Manerul este asezat intr-un mod logic, mai exact orizontal pe usa pentru un plus de confort la deschidere. Si pentru ca tot vorbeam despre usa, aceasta are montata garnituri speciale pentru etansare, garnituri ce contin o serie de aditivi aparte ce previn formarea bacteriilor. Stim cu totii ca acele garniture sunt primele locuri unde bacteriile aleg sa se adune, astfel, prin acest mecanism frumos gandit, nu trebuie sa ne mai facem probeme din acest punct de vedere. Siguranta in alimentative inainte de toate!