Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Capacitate
User rating
Pros: O combina de lux pentru o familie numeroasa, design inox de inalta clasa, capacitate foarte mare, foarte bine organizata, consum redus de energie, tehnologie no frost, minibar si multe functii la dispozitie, un gadget in toata puterea cuvantului.
Cons: Poate doar pretul poate fi considerat o problema.

Combina frigorifica Side by Side de la Beko este acea combina frigorica pe care o vrei la tine in buncar in caz de calamitate naturala de tipul apocalipsa neanuntata. Un aparat frigorific complet care nu tine cont de trendurile actuale pentru ca cei de la Beko sunt hotarati sa le schimbe direct, aducand pe piata un nou tip de frigidere care reusesc sa faca aproape de toate. Side by Side de la Beko are incorporat un sistem active dual cooling care asigura o racire cu 20% mai rapida, dar si o pastrare mai buna a alimentelor la modul general, acest lucru incluzand mentinerea conditiilor optime de umiditate, racitor si congelator, ceea ce ajuta la distribuirea in egala masura a temperaturii pe suprafata compartimentata a combinei frigorifice.
Dar, inainte sa dezvoltam caracteristicile acestui frigider, haideti sa discutam un pic despre forma sa extraordinara, cea care il face sa semene IMG_20150330_100723mai mult cu un dulap de haine decat cu o combina frigorifica. In Side by Side zici ca intri in camara, direct!
Totul asezonat cu o serie de caracteristici menite sa-l trimita direct in viitor. O caracteristica numai buna de catalogat ca fiind demna de secolul in care traim este active fresh blue light. Cu ajutorul acestei optiuni, combina frigorifica Side by Side de la Beko pastreaza in permanenta lumina aprinsa in frigider, crescand, astfel, durata de conservare si nivelul vitaminizant al fructelor si legumelor din aceasta. De asemenea, pentru o si mai buna pastrare a fructelor, va prezentam sistemul de racire no frost, care raceste, tine ala o temperature optima alimentele, insa sub nicio forma nu ingheata, pastrand temperatura de conservare.
Facand parte din clasa energetica A++, combina frigorifica de la Beko consuma de pana la 29% mai putin ca altele din aceeasi gama, avand functie de ionizare, ventilator, dar si o functie special destinata celor ce-si doresc sa stea tot timpul departe de bacteriile de pe manerul usii frigiderului. De asemenea, avem la dispozitie un compartiment special ce se comporta ca un minibar, aici incapand sticle cu volumul de pana la 2.5 litri. Insa, cea mai buna veste in ceea ce priveste acest frigider este functia de vacanta, functie care reduce consumul de energie cat timp nu suntem acasa. Iata combina frigorifica a viitorului, asa cum spuneam: look aparte, functii cu adevarat utile oricui stie ce-si doreste de la un frigider si un brand care, probabil ca nus e va dezminte absolut niciodata de la calitate si respect pentru clientii sai.