Design
Functii
Specificatii
Pret
Pareri
User rating
Pros: Deesign modern, capacitate mare, functii foarte multe si intuitive, consum extrem de mic de apa si energie. Pret bun.
Cons: Momentan nimic.

Tehnologia a avansat foarte mult in ultimii ani si au fost create diverse gadget-uri si produse care sa ne faca viata mai usoara. Nu vorbesc doar despre telefoane sau laptop-uri ultra performante, ci si despre electronice sau electrocasnice pe care le folosim zi de zi. Spre exemplu, pana acum cativa ani lumea spala toate vasele de mana. Nu este un lucru greu de facut dar cu siguranta necesita mult timp.

Astfel a fost creata masina de spalat vase, un electrocasnic care sa ne salveze zeci de minute pe zi. Cred ca stiti cum functioneaza. Pur si simplu asezati vasele in masina, porniti programul indicat pentru vasele pe care le aveti si asteptati sa le scoateti si sa le aranjati la locul lor. Un model foarte interesant este cel de la Beko, mai exact DSN15220X, o masina de spalat foarte interesanta, in special din principa programelor de spalare si functiilor destepte pe care le are. Unul dintre lucrurile care te atrage catre acest produs este functia SteamGloss, speciala pentru uscarea vaselor si indicata in special pentru pahare, asigurand stralucirea vaselor si persistenta stralucirii acestora.

Pe langa Steam Gloss, modelul DSN15220X de la Beko are si un program special numit Quick & Clean. Din numele acestuia va puteti da seama ca este un program mai rapid decat cele normale care este destinat si pentru incarcaturi sporite de vase. Daca o sa optati pentru aceasta spalare trebuie sa stiti ca vasele dumneavoastra vor fi ca si noi in nu mai putin de 58 de minute, mai putin timp decat daca ati sta sa le spalati pe toate de mana. Cu ajutorul functiei Watersafe va asigurati impotriva scurgerilor si a excesului de apa.

res_d5a9d6d6e41caa7947080d979f439c0e_full

Modelul DSN15220X de la Beko are o capacitate de 12 seturi, 5 programe de spalare printre care si cele speciale precum Quick & Clean, Clean & Shine si multe altele. Are 6 nivele de temperatura, un sistem pentru a controla excesul de apa, un indicator de sare dar si functia de programare intarziata. Ca si accesorii aceasta masina de vase vine cu un cos special pentru tacamuri, 4 rafturi de tip sertar si un compartiment special pentru sare.

In concluzie, daca doriti sa va cumparati o masina de spalat vase pentru a economisi timp va recomand cu caldura acest model de la Beko. Are o capacitate considerabila, o gramada de programe speciale de spalare si va puteti asigura ca vasele dumneavoastra vor fi ca noi dupa fiecare spalare cu aceasta masina.