Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Capacitate
User rating
Pros: - accesorii si rafturi gindite - consum mic de apa - incarcare jumatate - 5 ani garantie (fara plati suplimentare) - 1/2 incarcare - nimeni in casa nu mai este suparat ca trebuie sa spele vasele
Cons: Trebuie sa fi foarte atent sa nu bage detergent si in procesul de clatire altfel paharele pot iesi cu pete.

Atunci cand ai o familie mare si cand gatesti destul de des acasa se impune fara doar si poate si o masina de spalat vase. Cu ajutorul acesteia economisesti timp si bani, timp pe care il poti petrece alaturi de cei dragi si in care ai putea sa faci ceea ce iti place mai mult, o plimbare in parc, un film la televizor, o iesire in oras la un suc si asa mai departe.

Masina de spalat vase Beko DFN 6833 este un model care imbina calitatea cu pretul mic (in acest moment are un pret redus si probabil la fel va fi si de Black Friday 2014 la eMAG). O masina de spalat vase creata special pentru o igiena sporita care cu ajutorul programului Extra Hygiene distruge pana la 99,99% din bacterii, un motiv in plus pentru care o recomand celor care au copii mici si vor sa-i protejeze.

Masina dispune de o capacitate pentru 13 seturi, dispune de 8 programe printre care si cel amintit un pic mai sus, control electronic, afisaj LED, clasa de eficienta energetica A+ (un consum mult redus fata de alte modele similare ca pret) si 6 nivele pentru setarea temperaturii apei.

Ca un avantaj suplimentar as putea specifica si faptul ca masina de spalat are optiunea de incarcare doar pe jumatate astfel nu veti fi nevoiti sa adunati cat mai multe vase murdare in incercarea de a spala o singura data pentru a economisi.

De asemenea, dispune de siguranta pentru copii si protectie impotriva inundatiilor.

Beko-DFN-6833

Opinie clienti:

Am cumparat aceasta masina de spalat vase in urma cu putin timp si sunt foarte multumit de ea (imi pare rau ca nu am cumparat-o mai din timp, economiseam ceva pana acum). Opiniile mele pro si contra sunt:

PRO:: – 13 seturi
– accesorii si rafturi gindite
– consum mic de apa
– incarcare jumatate
– 5 ani garantie (fara plati suplimentare)
– 1/2 incarcare
– nimeni in casa nu mai este suparat ca trebuie sa spele vasele
CONTRA:: – am cumparat-o prea tirziu. Trebuia sa o fi cumparat cu mult timp mai inainte.