Design
Dotari
Pret
Nivel zgomot
Consum
User rating
Pros: + comanda vocala, capacitate mare, design modern, functii multiple, consum redus de energie, dispersor
Cons: - zgomotul poate fi putin deranjant noaptea

beko-dbk-386-wdr+Daca in articolul anterior am vorbit despre o combina frigorifica din gama de electrocasnice Samsung in acest vom vorbi despre un alt frigider insa de data aceasta este un electrocasnic marca Beko. De asemenea, spre deosebire de combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, Beko DBK 386 WDR+ vine si la un pret mai mic si accesibil de 1,600 de lei, cu 600 de lei mai ieftina decat cea de la Samsung.

Capacitatea neta totala a frigiderului este de 331 de litri dintre care 87 de litri capacitatea congelatorului si 244 de litri capacitatea frigiderului. Interiorul frigiderului este structurat in 4 rafturi din sticla, 7 suporturi pe usa dintre care 4 sunt mici si 3 mari, un compartiment pentru legume si un compartiment pentru produse lactate.


Interiorul congelatorului este structurat in 3 compartimente in care puteti congela pana la 5 kg de carne. Spre deosebire de frigider unde dezghetarea se face automat aici trebuie sa dezghetati manual frigiderul. Tot aici gasiti si o tava pentru gheata precum si o functie cu care puteti congela alimentele la nivelul maxim.

Un aspect foarte interesant la acest frigider este faptul ca puteti interzice accesul copiilor prin simpla apasare a unui buton si astfel nu veti mai avea neplacerea de a gasi frigiderul lasat deschis de catre copii. De asemenea acesta mai contine si un dozator de apa care va asigura ca veti avea mereu un pahar cu apa rece.

Pentru a pastra mereu alimentele sanatoase in siguranta Beko DBK 386 WDR+ dispune de un filtru antibacterian care ajuta la igienizare si respinge bacteriile. Tot pentru igienizare manerele au fost acoperite cu un strat antibacterii. Totodata garnitura de pe usi contine aditivi care la randul lor previn aparitia bacteriilor.

Un alt aspect pozitiv este display-ul care are un design foarte elegant si o functionalitate multipla. Cu ajutorul acestuia puteti inregistra mesaje Beko-DBK-386-WDR-1-200x180vocale pe care sa i le lasati copiilor pentru a le reaminti ca au micul dejun in frigider dar puteti seta si o alarma pentru a va reaminti anumite lucruri.

Poate cea mai importanta caracteristica a acestei combine frigorifice este faptul ca in cazul in care ramaneti fara curent electric Beko DBK 386 WDR+ mai functioneaza inca 18 ore si astfel alimentele depozitate in ea vor ramane la fel de proaspete.

Un aspect negativ al acestei combinei frigorifice este faptul ca nu dispune de functia No Frost fapt pentru care riscati sa mai gasiti ceva gheata pe alimentele depozitate.

Beko DBK 386 WDR+ dispune de un singur compresor care este insa foarte silentios si care consuma foarte putina energie.

De asemenea trebuie sa mentionam ca face parte din clasa energetica A+ iar garantia este de minim 2 ani.

Pentru ca parerea clientilor este cea mai importanta prefer sa inchei acest articol cu un scurt review lasat de o persoana care a cumparat aceasta combina frigorifica:

Este una dintre cele mai bune combine frigorifice eu am modelul dbk386 wdr+ dar cel fara lumina albastra este o combina frigorifica minunata, mancarea mea este proaspata mai mult timp, mama il are pe cel cu lumina albastra si are un mar din ianuarie in cutia pentru legume, si acum este la fel de verde. Nu ma asteptam sa fie atat de bun la pretul asta asa mic, eu personal recomand acest produs tuturor si nu numai combina frigorifica ci toate produsele Beko.