Design
Dotari
Pret
Nivel zgomot
Functii
User rating
Pros: Avantajul principal de care dispune acest model de aparat este dat de pretul sau exagerat de mic. Altele ar fi legate de capacitatea sa, de nivelul mic al zgomotului si de consumul redus de energie.
Cons: Punctele slabe sunt far aindoiala legat de functiile sale suplimentare.

Banuiesc ca temperaturile din ultimele zile v-au luat prin suprindere asa cum au facut-o si cu mine ca nici eu nu ma mai asteptam la canicula in aceasta perioada, ba din contra eram ferm convins ca vara e pe sfarsite si ca in cel mult doua saptamani seara o sa caut o bluza cu maneca lunga, dar se pare ca nu va fi asa. Meteorologii anunta canicula zi in zilele ce urmeaza, dar nu acest lucru e mai important din punctul meu de vedere ci faptul ca acestia au anuntat vremea de vara pana la sfarsitul lunii septembrie. Poate ca pentru anumite persoane aceasta veste este una proasta, dar pe mine personal ma bucura deoarece o sa am mai mult timp la dispozitie de a petrece timpul liber in naturam, fie la un pescuit sau la iarba verde, fie la plaja sau in alte locuri amenajate.

Pentru cei care aleg sa stea in case vara sau pentru cei care nu au incontro Altex.ro va ofera un aparat de aer conditionat care sa va ajute s afaceti fata temperaturilor ridicate din aceasta perioada. Avantajul major pe care il ofera acest model despre care o sa va vorbesc pe scurt in randurile d emai jos este pretul sau extrem de atractiv tinand cont totusi, de faptul ca este un aparat cu o capacitate de 12.000 BTU.

Design

Un lucru pe care il apreciez extrem de mult la majoritatea aparatelor de aer conditionat ieftine este simplitatea design-ului lor. AUX ASW-H12A4 nu ma dezamageste deloc la acest aspect ba mai mult, as putea spune ca este unul din AC-urile ieftine preferate. Liniile sunt drepte, trasate simplu, unitatea interioara are un mic artificiu de design in relief, foarte reusit din punctul meu de vedere. Culoarea e alba si liniile trasate sunt de culoare gri inchis. Afisajul este amplasta in partea centrala si indica temperatura + celelalte functii pornite. Dimensiunile unitatii interioare sunt destul de mici ( 75 x 25.5 x 18.5) si as putea vorbi chiar de un model compact mai ales ca are o greutate redusa de doar 7 kg.

Digital StillCamera

Specificatii tehnice

Precum am spus si la inceput, AUX ASW-H12A4 are o capacitate de 12.000 BTU (pentru ambele functii), iar clasa de energie pe care a reusit sa o obtina este si spre surprinderea mea, clasa A, o clasa ce reflecta un consum redus de energie a acestui aparat. Functiile suplimentare de care acesta dispune sunt cele care deja pot fi catalogate drept functii standard: incalzire, dezumidificare si ventilare in 3 trepte de viteza.

Nivelul de zgomot pe care il produce unitatea interioara a aparatului este unul destul de redus in comparatie cu alte modele similare, doar 41 dB (daca tin bine minte, AC-urile de la Samsung produc peste 50 dB).

Concluzii si pareri

Aparatul de aer conditionat AUX ASW-H12A4 nu est eun aparat modern, nu dispune de inverter, de o super clasa a consumului de energie sau de functii exagerat de multe, in schimb este un aparat de aer conditionat ieftin ce vine la cadou si cu ceva in trend pentru fiecare vara ( cu o capacitate de 1,6l si un pret de 129 lei).