Design
Rezolutie
Specificatii
Pret
Capacitate
User rating
Pros: Raport calitate/pret excelent, reda jocuri si filme la rezolutii inalte, fiabila si cu un cooler foarte bun.
Cons: Zgomotul poate fi deranjant uneori, insa am inteles ca dispune de reglaje pentru cooler ce ar putea reduce semnificativ acest zgomot al ventilatorului.

Achizitionarea unei placi video pentru desktop-ul tau poate fi o problema daca nu stii exact ceea ce iti doresti. In cazul in care cauti o placa video cu valente de gaming, dar la un pret accesibil, ai ajuns exact unde trebuie. Aici o sa gasesti informatii despre modelul NVIDIA GeForce GT 730 produs de Asus (tineti minte acest aspect pentru ca unele modele pot fi produse de mai multe firma, unele mai bune si altele mai putin renumite ca sa ma exprim corect).

Acest model a fost lansat in 2014 si a fost pozitinat ca un model de placa video ieftina capabila sa redea jocuri la detalii medii, acceptabile cum ar spune unii gameri inraiti. Modelul dispune de un procesor de 700 Mhz, o memorie video de 2GB DDR3 pe 128 biti tactata la o frecventa de 1600 Mhz, iar rezolutia maxima redata este de 2560 x 1600. Slotul pe care poate fi montata este PCI Express 2.0, iar versiunea de Direct X suportata este 11.

102448991_2_1000x700_nvidia-geforce-gt-730-asus-2gb-directx-12-with-almost-3year-warranty-upload-photos

Tipul de racire este unul activ dupa cum se poate observa si din poza. Tinand cont de faptul ca are montat un ventilator destul de mare nu veti avea probleme cu incalzirea daca asigurati si un loc aerisit al carcasei.

Cum majoritatea dintre cei care cumpara o placa video vor sa stie si ce performante are in testele de benchmark va las mai jos rezultatul acestui model:

benchmark

Cum era de asteptat, placa video se descurca onorabil in fata mai noilor sale competitoare care au un pret chiar si cu 100% mai mare.

Acest model a primit numai review-uri pozitive pana in prezent din partea clientilor care au utilizat-o chiar si cateva luni inainte de a-si da cu parerea despre ea, principalele calitati pe care le-au remarcat la aceasta sunt: racire foarte buna, reglaje superioare pentru racire, reda clipuri de inalta rezolutie, ruleaza cele mai noi jocuri la rezolutii bune.