Procesor video
Memorie video
Specificatii
Pret
Functii video
User rating
Pros: O recomand PRO:: este o placa video foarte buna la pretul acesta, iti duce orice joc cu un i3. -Are directx 11. 2, nu mai ai probleme sa o schimbi in viitorul apropiat, Microsoft implementeaza direct x12, iar cele care au 11. 2 vor merge si pe directx12. -consum redus
Cons: Nimic

Daca esti in cautarea unei placi video de nivel mediu spre performant insa te axezi in special pe jocurile video sau pe rulazare de filme Full HD, atunci Asus AMD Radeon R7 250 este un model demn de luat in considerare din 3 motive simple: are un pret excelent la specificatiile pe care le detine, ofera tehnologii de ultima ora si este apreciata cu 5 stele din 5 de catre cei care au cumparat-o, ceea ce inseamna ca toti sunt extra multumiti de ea si de performantele ei. Recomand sa o urmariti de Black Friday 2014 la eMAG ca este posibil sa o puteti achizitiona la un pret redus.

Acest model este pe slot PCI Express 3.0, ofera o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, procesorul video are o frecventa de 1000 MHz, memorie VRAM este de 1GB DDR5 cu BUS de 128 bit si ruleaza la o frecventa de 4600 MHz, suporta DirectX 11.2, conectori VGA, DVI si HDMI. Iar racirea este activa si este facuta cu un cooler anti-praf special creat pentru pasionatii de gaming.

Asus-R250-Main-3

Opinie clienti:

Este clasata undeva intre un Radeon HD7750 si HD7770 desi un HD7770 este ceva mai buna pe partea randarii la rezolultii mai mari dar per general placa este ok.
PRO:: Pot spune ca ruleaza jocuri la calitate medie pe Full HD cat despre calitatea imagini pot spune doar superb mai ales printr-un cablu HDMI. Raport Calitate/PRET este excelent.
CONTRA:: Nimic