Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Functii
User rating
Pros: Un produs de calitate la pret foarte bun. Raceste bine, este Full No Frost, dispune de functii inteligente si este destul de incapator.
Cons: Zgomotul uneori poat efi deranjant, in special vara cand trebuie sa faca fata unor temperaturi mai ridicate.

Ca sa vorbim despre toate functiile inteligente pe care combina frigorifica Arctic ANK366NF+ le are ne-ar trebui ca 3 articole ca acestea, dar vreau sa sintetizez aici cele mai importante informatii despre aceasta combina si sa va spun de ce m-am indragostit de ea. Pe langa look-ul modern care mi-a atras privirea imediat, aceasta combina frigorifica vine cu un frigider destul de spatiul iar in partea inferioara are si un congelator. Frigiderul are 3 rafturi din sticla, 4 suporturi pe usa dar si compartimente de legume si fructe. Volumul frigiderului este este de 231 de litri si vine si cu suport pentru oua.

Sa trecem un pic mai jos si sa vorbim si despre congelator. Capacitatea lui este de 90 de litri, are 3 compartimente si vine cu tava pentru gheata. Ceea ce mi-a placut este ca are o putere de congelare destul de mare, si anume de 6 kg pe ora. Combina frigorifica face parte din clasa energetica A+, dar modelul Arctic ANK366NF ofera o economie a energiei de pana la 24% si are un consum energetic de 331 kW pe an.

Acum hai sa trecem la partea interesanta, si anume la nenumaratele functii pe are le are aceasta combina frigorifica. Incepem lista cu functia Eco Frost Free care rezolva o problema imensa pe care eu personal am intampinat-o de foarte multe ori. Eco Frost Free impiedica formarea ghetii in congelator, ceea ce inseamna un nivel optim de umiditate si nu mai trebuie sa iti dezgheti congelatorul si implicit frigiderul o data pe luna. Eco Dual Balance se ocupa ca mirosurile dintre compartimente sa nu se intalneasca, astfel pastrand aroma si gustul tuturor mancarurilor.

Arctic-ANK366NFS-

O alta functie importanta din punctul meu de vedere este Eco Buzz, care practic te avertizeaza sonor atunci cand uiti o usa deschisa. Acest lucru ne salveaza de foarte multe, in special ne salveaza de la aruncarea diverselor produse care s-ar strica din aceasta pricina.

In concluzie, combina frigorifica Arctic ANK366NF este una de vis, avand tot ce iti poti dori de la o combina. Frigider si congelator incapator, look modern, functii interesante precum Eco Buzz, Eco Dual Balance, Eco Breze dar si alte mici detalii importante cum ar fi rafturi ajustabile si foarte rezistente, garnitura antibacteriana si vine cu accesorii precum suportul de oua si tava de gheata. Ca si dimensiuni are 201 cm in lungime, 60 in latime si 60 in adancime iar greutatea este de 70 de kg.