Design
Clasa energie
Specificatii
Functii
Nivel zgomot
User rating
Pros: Clasa de eficienta energetica A+ | Garantie 3 ani | Pret foarte mic | Nivel zgomot scazut
Cons: Gratare din metal si nu din sticla

Intotdeauna am laudat si am recomandat produsele romanesti Arctic, fie ca era vorba de masinile de spalat, fie frigidere sau combine frigorifice ori lazi frigorifice. Cei de la Arctic au stiut sa ofere un plus de avantaje clientilor pentru care meritau promovati chiar daca nu ar fi fost o companie romaneasca. Cel mai bun avantaj pe care il ofera si in prezent este garantia de 36 de luni (cu un an in plus fata de competitori), acest lucru vine ca o confirmare pentru clienti ca fac o alegere buna. In afara de acest lucru ramane vesnicul buget redus pe care il au majoritatea romanilor, iar Arctic au stiut sa speculeze si aici oferind preturi incredibile de foarte multe ori cum este si cazul de acum cand combina frigorifica Arctic AK315P+ este cea mai ieftina combina frigorifica de pe piata deoarece este redusa cu 250 de lei la .

 Design

Cei de la Arctic desi fac unele dintre cele mai ieftine electrocasnice de pe piata nu renunta la aspectul acestora si acest lucru se reflecta de asemenea in vanzari pentru ca majoritatea competitorilor de pe piata renunta la aspectul produselor in faviarea unui pret cat mai mic si de cele mai multe ori pierd pentru ca una e sa cumperi o combina Arctic la 899 lei care arata si functioneaza ca o combina adevarata si una este sa cumperi o combina de la X firma ce arata urat si nu-ti inspira deloc incredere ca ar functiona ani buni de acum inainte.

arctic 2

Aspectul exterior al combinei este unul cu linii fine, manerele sunt ascunse (usile se deschid din parta inferioara, respectiva superioara la congelator), logol-ul Arctic pus in partea de sus alaturi si de insemnul clasei de energie.

Combina are o inaltime de 181 cm, o latime de 54 cm si o adancime standard de 60 cm. Din punctul meu de vedere reprezinta combina perfecta pentru familiile cu un copil sau pentru cuplurile tinere ori pentru cei trecutir de varsta a doua, pentru familiile mai numeroasa recomand o combina mai spatioasa.

Rafturile de la interior sunt ajustabile, plasticul din care sunt confectionate suporturile si compartimentele sunt confectionate dintr-un plastic transparent cu o usoara nuanta de gri-albastrui ce-i ofera un aspect “arctic” placut.

Specificatii tehnice

Principala caracteristica dupa care m-am orientat atunci cand mi-am achizitionat propria combina frigorifica a fost consumul de energie. Traim intr-o tara in care preturile la utilitati cresc de la an la an si nu ma numar printre persoanele care sa nu le pese de cat consuma electrocasnicele, de aceea intotdeauna verific acets aspect prima data cand vreau sa achizitionez un produs nou. Combina frigorifica Arctic AK315P+  are o clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa-ti faci griji din privinta aceasta.

urmatorul aspect extrem de important este volumul de care dispune si dupa cum specificam un pic mai sus, aceasta combina este perfecta pentru doua persoane adulte si un copil. Volumul total de care dispune este de 276l din care congelatorul are 72l, iar frigiderul 204l.

La interior gasim 4 rafturi reglabile, 4 suporturi de usa si un compartiment special pemntru fructe/legume. Congelatorul dispune de 3 compartimente si o capacitate de congelare de 3,5 kg la 24h.

arctic

Tinand cont ca este o combina mica spre medie avem un singur compresor care face fata cu usurinta chiar si in zilele mai calduroase de vara. Trebuie sa tineti cont in cazul in care nu a-ti mai avut o combina frigorifica pana in prezent ca acestea utilizeaza un agent frigorific ecologic care nu functioneaza la temperaturi scazute, astfel ca pe timp de iarna trebuie evitate temperaturile sub 15 grade altfel combina poate avea probleme si sa nu mai porneasca (toate modelele fac astfel, indiferent de compania producatoare).

Nivelul de zgomot al combinei Arctic AK315P+ este printre cele mai mici pe care le-am vazut, doar 39 dB nivel mediu, deci nu trebuie sa va faceti griji ca se aude noaptea cand e liniste totala.

Concluzii si pareri

La pretul pe care il are acum la eMAG, combina frigorifica Arctic AK315P+ reprezinta cea mai buna investitie de acest gen. De la aspect pana la eficienta, consum de energie, spatiu disponibil si nivel de zgomot, toate acestea o recomanda.

Trebuie sa tineti cont si de faptul ca la eMAG beneficiati si de transport gratuit pana in casa pentru produsele electrocasnice achizitionate, in plus aveti la dispozitie 30 de zile in care sa va razganditi, deci nu riscati absolut nimic.