Aspect
Dotari
Pret
Siguranta
Functii
User rating
Pros: Avantajul principal al acestui model de aragaz este fara indoiala pretul sau mic ce-l propulseaza in topul aragazelor ieftine. Este un aragaz ingust cu doar 50 cm latime si acest lucru poate fi in avantajul celor care nu dispun de un spatiu prea generos in bucatarie.
Cons: As putea trece multe lucruri la acest capitol pentru ca este un aragaz clasic fara prea multe dotari, insa nu ar fi deloc corect. As preciza doar faptul ca ar fi fost util un spatiu de depozitare a vaselor sub cuptor macar.

La sfarsitul anului trecut cand imi cautam aragaz pentru bucataria noua am luat in calcul mai multe modele de aragazuri ieftine, majoritatea produse de Arctic si asta in ciuda recomandarilor altor amici care probabil nu ma cunoasteau indeajuns d ebine incat sa stie si faptul ca eu am vandut intr-o perioada nu foarte de mult aragazuri produse de mai toate companiile de electrocasnice. Artic este un brand romanesc care in urma cu cativa ani si-a schimbat radical politica de marketing, au adoptat strategii din vest si au reusit intr-un timp relativ scurt sa se re-impuna pe piata din Romania.

In timpul in care am vandut electrocasnice (aproximativ 2 ani de zile) am luat involuntar contact si cu echipa de service a celor de la Arctic si oamenii mi-au spus ca desi produsele Arctic sunt mai ieftine acum sunt construite din materiale mai calitative si se strica mai greu. Am in casa atat aragaz, masina de spalat cat si combina frirgorifica de la Arctic, unele au depasit 5 ani de zile de utilizare intensa si nu au cea mai mica problema, deci nici eu nu am o problema de a recomanda produsele romanesti Arctic.

Aragazul Arctic AMN4 este unul clasic, fara prea multe functii in afara celor de baza si cu un pret pe masura, adica doar 699 lei (), deci putem spune fara nici o grija ca este un aragaz ieftin.

Aspect

Cum am spus, acest model este unul clasic si in consecinta nu are un aspect modern sau prea sofisticat. Dimensiunile sunt cele ale unui aragaz mic, 85 x 50 x 50 cm, perfect pentru bucatariile care nu sunt prea mari sau pentru locurile inguste unde poate fi amplasat fara pra mari eforturi. Culoarea sa este alba, doar in jurul sticolei de la cuptor regasim negrul, capacul este din metal si este vopsit tot in alb.

arctic amn4 review

Specificatii tehnice

Nu este un aragaz prea dotat, dispune de cele 4 arzatoare clasice, are siguranta pentru gaz si siguranta la cuptor, lucru ce va ofera linistea de care aveti nevoie atunci cand sunteti plecat de acasa.

In cuptor veti gasi o tava numai buna pentru copt prajiturele si un gratar metalic. Tot acolo sunt si duzele pentru GPL in cazul in care vreti sa conectati aragazul la o butelie. Trebuie sa tineti cont ca schimbarea duzelor ar trebui efectuata de o persoana autorizata ca sa nu aveti probleme ulterior, iar operatiunea va costa cativa zeci de lei, deci acceptabil pentru siguranta dvs. deplina.

Concluzii si pareri

Datorita faptului ca este un aragaz ieftin destinat celor care nu doresc sa gateasca la grill sau la rotisor consider ca e un aragaz perfcet din toate punctele de vedere. Este ingust si ce poate amplasa oriunde, dispune de siguranta pentru gaz si are o garantie de 2 ani de zile. In caz de probleme se pot gasi piese de schimb la preturi foarte bune si acest lucru reprezinta cu siguranta un avantaj.