Design
Dotari
Pret
Nivel zgomot
Functii
User rating
Pros: Arata foarte bine ca si design, ofera un randament foarte bun si are capacitatea de incalzi foarte rapid spatiul in care este.
Cons: Singurul lucru negativ la aceasta aeroterma este zgomotul un pic cam mare atunci cand ruleaza la capacitate maxima.

In cazul in care temperaturile reci din ultima vreme v-au luat prin surprindere si doriti sa va achizitionati o aeroterma, in acest articol va vom prezenta aeroterma de perete TESY HL 276 WPTC.

Design

Culoarea aerotermei este argintiu si are un design foarte placut. Partea inferioara care va fi lipita de perete are o culoare argintie insa de data aceasta este o nuanta mai inchisa. Logo-ul companiei este inscriptionat cu negru. Aeroterma TESY HL 276 WPTC dispune de un display LED care afiseaza temperatura. De asemenea LED-urile sunt pozitionate in partea dreapta, jos, intr-un spatiu special amenajat pentru acestea. Dimensiunile aerotermei sunt de 0.160×0.2455×0.550 m iar greutatea este de 2.7 kg. Indicatorul pentru regimul de lucru este unul luminos fapt care ofera un aspect placut.

TESY HL 276 WPTC-review

Caracteristici tehnice

Tensiunea de alimentare a acestei aeroterme este de 220 V si 50Hz. Puterea acesteia este structurata in doua trepte: treapta maxima care are un consum de 2000 W si treapta minima care consuma 1000 W.

Pentru a va feri de incendii sau alte neplaceri, aeroterma TESY HL 276 WPTC dispune de un termostat electronic de siguranta, pe langa aceasta vi se asigura si protectie in caz de supraincalzire.

Elementul de incalzire PTC este de tipul ceramic. Aerotermele cu acest tip de element sunt mult mai sigure decat cele normale. Elementul de incalzire ceramic este mai mare decat serpentina de incalzire si astfel lucreaza la o temperatura mai scazuta. In plus acest tip de aeroterme elibereaza aceeasi cantitate de energie insa pe o suprafata mai mare decat o aeroterma normala. Un alt avantaj al acestora este faptul ca pastreaza temperatura mai mult timp decat cele normale.

Functiile acestei aeroterme pot fi controlate foarte usor cu ajutorul unei telecomenzi care vine la pachet cu aeroterma. Printre functiile disponibile putem numi ventilarea, caldura si aerul foarte cald. Timerul este de 7 ore jumatate.

Datorita faptului ca se monteaza pe perete aceasta nu va ocupa spatiu in camera.

Concluzii si pareri

Avand un pret de doar 180 lei aceasta este foarte utila pentru orice incapere. Cu ajutorul acesteia va veti putea incalzi incaperi de pana la 42 m3. Asamblarea acestei aeroterme este de asemenea foarte usoara si nu aveti nevoie de prea multe cunostinte pentru a o instala. Nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste siguranta deoarece aeroterma TESY HL 276 WPTC va asigura toate aspectele in ceea ce priveste siguranta camerei dumneavoastra.

Personal recomand acest tip de incalzire a camerei deoarece aceasta este capabila de a va asigura confortul termic la un pret redus, acesta fiind unul dintre marele avantaje ale acestei aeroterme.

Pareri clienti:

Adonis:

Detin acest produs de o luna . Am ramas foarte surprins de randamentul mare pe care il are . Am incercat mai multe aparate de inlcalzire dar nici unul nu a facut fata . Incalzeste foarte bine o camera de 40 mc. Detine termostat de camera reglabil , 2 trepte de putere : 1 KW pentru functia cald si 2 KW pentru hot , ventilator pentru vara , etc . Singurul lucru de reprosat ar fi consumul de 2 KW/h , care mi se pare mare .
Pro: Incalzire rapida , randament mare la o camera de 40 mc.
Contra: Consumul destul de mare de 2 KW/h , la prima treapta nu prea face fata la o camera de 40 mc.

Andrei:

Recomand acest produs..Raport calitate-pret bun
Pro: Foarte eficient
Contra: zgomot mare pana se incalzeste bine..cand ajunge pe la 40 grade numai este asa de zgomotos