Clasa energie
Dotari
Design
Nivel zgomot
Pret
User rating
Pros: Avantajele pe care le ofera acest model de aer conditionat tin in primul rand de design-ul sau modern si stilat, de dotariile sale, de clasa de energia A, de functiile pe care eu le consider punctul forte si nu in ultimul rand pretul sau accesibil.
Cons: Daca ar fi sa fiu carcotas as spune ca acest tip de aparat ar trebui sa aibe un pret si mai mic ca sa si-l permita toata lumea pentru ca e foarte bun. Si un al doilea lucru ar fi lipsa filtrului cu ionizare pe care Samsung l-au incorporat in majoirtatea aparatelor de aer conditionat proprii.

Este cunoscut faptul ca cei de la Samsung isi doresc din ce in ce mai mult sa aduca pe piata produse de calitate superioara, iar unele dintre aceste produse se vand la preturi accesibile. Asemenea produse sunt si aerele conditionate din seria Boracay, aparate de aer conditionat ieftine, cu functii multiple si cu un design modern.

Cel mai ieftin aer conditionat din seria Boracay este Samsung AQ09TSBNCEE, un aparat cu un design placut, peste mediu, cu o putere de 9.000 BTU, cu cateva functii interesante si bineinteles cu un pret care il face atractiv. In momentul acesta el se vinde cu 6qQlRo= insa in acest pret nu este inclusa si montarea sa care potae fi achizitionata separat la un pret accesibil ().

Design

Cum am spus si la inceput, acest model de aparat de aer conditionat a beneficiat din plin de imaginatia designerilor de la Samsung si chiar daca nu este un aparat scump si nu are un design futurist il putem considera cel putin modern. Se observa foarte clar atentia spre detalii si acest lucru conteaza cel mai mult. Materialele utilizate la constructia unitatii interioare sunt de calitate, se observa finisajele extrem de bine prelucrate. Aspectul sau este unul modern, este rotunjit in asa maniera incat sa se integreze in orice design al spatiului unde va fi amplasat, culoarea utilizata este p nuanta de alb sidefat semanand foarte mult cu o perla, o dunga gri deschis strabate partea inferioara a unitatii, logo-ul Samsung este amplasat central, iar led-urile ce indicat setarile sunt amplasate in parte dreapta jos.

Samsung-Boracay-AQ09TSBNCEE-review

 

Specificatii tehnice

Samsung Boracay AQ09TSBNCEE este un model de aer conditionat de tip monosplit precum majoritatea aparatelor cu o putere de 9.000 BTU. Pentru functia de incalzire el dispune insa de mai multi BTU si anume 9.896, fapt ce il recomanda si pentru utilizarea in perioada de tranzitie dintre toamna spre iarna cat si iarna-primavara.

Clasa de energie, aspect de care este interesata din ce in ce mai multe persoane este clasa A atat pentru functia de racire cat si pentru cea de incalzire.

Nivelul de zgomot produs este unul destul de mic. Unitatea interioara produce maxim 32 dB, iar cea exterioara maxim 48 dB. Spun la fiecar ein parte maxim pentru ca acest aparat are si functii ce il fac sa nu tureze compresorul la maxim de fiecare data.

Cel mai mult mi-au placut la acest aparat functiile sale care sunt destul de numeroase si foarte utile. Pe mine personal ma intereseaza functia de dezumidificare cu ajutorul careia voi putea elimina vaporii de apa in exces din locuinta mea. Esre foarte utila pe perioada sezonului rece atunci cand se utilizeaza apa calda pentru spalarea vaselor, apa fierbinte pentru dus, hainele ce se usuca in casa atunci cad vremea nu permite uscarea afara, etc. Cei de la Samsung spun ca acest aparat poate elimina pana la 1 litru pe ora de apa din locuinta, lucru cel face canditatul numarul 1 al celor care au nevoie si de o asemenea functie.

Samsung-Boracay-AQ09TSBNCEE

O alta functie ce imi place este cea de ventilare cu patru trepte (cu una mai mult decat cele standard care au 3 asemenea trepte). Cu aceasta functie se poate ventila aerul din interior dupa ce acesta este racit in prealabil, astfel se poate face o economie destul de buna la energie.

Alte functii ce merita precizate sunt: racire Turbo (pentru atunci cand vii acasa si vrei sa ai parte cat mai repede de un aer proaspat si racoros), programare 24 ore, Smart Saver si Good sleep pentru noptile insuportabile din iulie.

Filtrul pe care il are este unul Full HD ce dispune si d eun strat protector antibacterian pentru ca aerul din locuinta ta sa fie unul curat, fara virusi si fara bacterii.

 Concluzii si pareri

In concluzie acest aparat de aer conditionat din seria Boracay produsa de Samsung este unul dintre cele mai tentante aparat de 9.000 BTU de pe piata la ora actuala. Suprafata pe care o poate raci este de aproximativ 25-30 mp, are un design modern si atragator, dispune de functii foarte utile pentru incaperiile mici, este silentios si ar eun pret foarte accesibil.