Clasa energie
Dotari
Design
Nivel zgomot
Pret
User rating
Pros: Gree Bee este un aer conditionat cu multe calitati, performant si cu o clasa de energie A atat pentru functia de racire cat si pentru cea de incalzire. Design-ul sau este unul ce-l evidentiaza in mod pozitiv fata de celelalte aparate din aceeasi clasa ca si el, iar dotariile suplimentare fac din el un aparat de aer conditionat ce merita toti banii.
Cons: Primul dezavantaj este lipsa inverterului dar tinand cont ca un aer conditionat cu inverter are un pret cu cateva sute de lei mai mult, cred ca se poate trece cu vederea. Nivelul de zgomot produs in modul Turbi este un pic deranjant, dar nu in atat de mult incat sa nu poate fi trecut cu vederea si el.

Se pare ca promotia cu espressoare de cafea Cremosso a fost extinsa si la alte aparate de aer conditionat decat cei de la Daewoo si acest lucru nu poate decat sa ne bucure pe noi titi cei care dorim sa scapam de canicula pentru ca acum avem ocazia sa ne bucuram de o atmosfera racoroasa si o cafea buna in fiecare zi din vara.

Aparatul de aer conditionat Gree Bee GWH09NA-K3NNB3A pe care il voi numi in continuare doar Gree Bee are o capacitate de 9.000 BTU, foarte multe functii de care sincer, unele dintre ele nici nu am auzit pana acum si un pret extraordinar tinand cont ca Gree este o companie noua intrata pe piata din Romania dar cu o istorie bogata piata Asiei unde si-au cladit un renume, probabil de aceea acest aparat dispune de atatea functii. Pretul sau in momentul de fata este de si in acest pret intra aparatul de aer conditionat si CADOUL ce consta in in valoare de 399 lei.

Design

In ciuda faptului ca este un aparat de aer conditionat clasic (adica nu dispune si de inverter), Gree Bee are un aspect premium la care nu ma asteptam. Se observa ca materialele utilizate la constructia unitatii interioare sunt de calitate, finisajele arata foarte bine si nuantele de culori cat si asezarea lor ies un pic din tiparul cu care ne-am obsinuit. In partea dreapta avem display-ul cu LED incadrat intr-un patrat de culoarea neagra ce arata foarte bine in contrast cu albul si gri-ul ce sunt culori predominante. In doua cuvinte: imi place!

52788238.gree-gwh09na-k3nnb3a-bee

Specificatii tehnice

Capacitate de care dispune Gree Bee este de 9.000 BTU, atat pentru incalzire cat si pentru functia principala de racire. Clasa de energie la care a fost incadrat este clasa A (racirre si incalzire), dispune de filtru pentru purificarea aerului ca in locuinta dvs. sa intre doar aer curat si proaspat fara virusi sau bacterii ce va pot dauna.

Suprafata pe care o poate raci acest model de aer conditionat este cuprinsa intre 15 si 30 mp, dar acest lucru variaza si de factori precum daca locuinta este izolata termic.

Functiile speciale de care dispune acest model de aparat sunt urmatoarele:

  • functia Turbo cu ajutorul careia isi mareste automat capacitate de racire pentru a ajunge mai repede la temperatura dorita de dvs. – ideala pentru zilele caniculare cand nu sunteti acasa si va intoarceti de la munca si vreti o incapere racoroasa cat mai repede posibil
  • functia de Ventilare care scoate aerul cald din interior inlocuindu-l cu un aer proaspat de la exterior
  • functia de Dezumidificare ce reduce nivelul de umiditate din locuinta dvs.
  • functia de Autodiagnoza care face mult mai usor de rezolvat o problema a aparatului afisand un cod de eroare
  • Good Sleep Mode este functia ce permite aparatului sa functioneze silentios pe timp d enoapte ca tu sa dormi linistit

Nivelul de zgomot pe care il produce unitate ainterioara atunci cand aparatul functioneaza la maxim este de 40 dB, un pic cam ridicat fata de alte aparate insa acest nivel a fost declarat pentru functionarea in mod Turbo nicidecum in functionarea standard unde aparatul produce un zgomot de maxim 32 dB. Unitatea exterioara are un nivel de zgomot aproximativ la fel ca celelalte aparate din catgoria care face parte si Gree Bee, anume 50 dB.

gwh09na-k3nnb3a-s

Concluzii si pareri

In concluzie pot afirma faptul ca aparatul de aer conditionat Gree Bee este unul dintre cele maibune din punct de vedere a raoportului calitate/preformanta/pret. Ofera multe functii suplimentare pe care nu le gasiti nici la anumite aparate de generatie noua cu preturi de peste 2.000 de lei, iar acest lucru trebuie apreciat. In plus, la achizitia acestui aparat veti primi cadou si un espressor Cremosso in valoare de 399 lei.

Instalarea acestui tip de aparat nu are un pret prea ridicat, ba chiar as spune ca este unul acceptabil.