Reducerile o iau razna la eMAG incepand cu ora 06:45 in ziua de 19 iunie si pana pe 21 iunie 2018. Oferte si Promotii incendiare la mii de produse isi fac loc catre clientii celui mai mare magazin online din Romania. Aceasta campanie este cea mai mare din sezonul de vara 2018 si conform specialistilor, a doua dupa celebra campanie de Black Friday. Cu alte cuvinte, daca ti-ai planificat cumparaturi pentru vara asta, fie ca te innoiesti sau iti renovezi, acum este cel mai bun moment sa faci shopping online. Vor fi reduceri foarte mari la mii de produse. Categoriile cu cele mai multe reduceri la activ sunt enumerate mai jos, la fel ca si primele produse promotionale anuntate oficial de catre eMAG.ro.

emag 111

Campania se desfasoara pana pe 21 iunie si se anunta extrem de multe produse din mai multe categorii la reducere. Mai jos aveti categoriile cu cele mai MARI REDUCERI cat si primele produse la promotie anuntate in mod oficial de catre eMAG.ro

Primele produse promotionale anuntate sunt urmatoarele:

emag2

Acest articol va fi updatat pe parcursul celor 3 zile de promotii cu cele mai noi produse intrate la reducere in campania Revolutia Preturilor desfasurata la eMAG. Daca ati vazut o oferta buna ce merita mentionata nu ezitati sa ne spuneti despre ea in rubrica de comentarii.