Luna iunie este cunoscuta ca fiind luna in care sa incheie cele mai multe asigurari RCA si acest lucru se datoreaza din doua motive simple. Primul ar fi faptul ca majoritatea posesorilor de autoturisme incheie o asigurare RCA valabila 6 luni de zile, iar luna in care fac acest lucru este cel mai probabil decembrie pentru ca atunci este sfarsitul de an si tot atunci se incaseaza cei mai multi bani. Al doilea motiv este datorat faptului ca multi dintre cei care au realizat ca daca incheie o asigurare pe 12 luni sunt in avantaj ori au gasit o oferta de nerefuzat pentru a incheia o asigurare RCA pe o perioada de 1 an astfel ca nu au ezitat si cum politele RCA trebuie reinnoite in aceeasi luna nu mai au cum sa modifice luna in care incheie asigurare decat din iunie in dcembrie si invers.

RCA online ieftin 2013

Ca tot am adus vorba de oferte de nerefuzat va aduc la cunostiinta si oferta prezentate de RCA-ieftin.ro, broker-ul de asigurare ce sustine faptul ca daca alegeti sa incheiati polita de asigurare la ei:

Economisesti pana la 30% din pretul asigurarii – diferenta dintre valoarea politei RCA achizitionate de peste 50.000 de clienti ai nostri in 2012 si valoareacelui mai mare tarif RCA afisat.

Suna a fi prea frumos ca sa fie adevarat, dar ei sustin ca asa si este. Acum dupa noile reguli introduse in ultimii ani e mai greu sa te convingi daca nu faci o comparatie proprie care presupune bineinteles si completarea formularului pe baza caruia sa fie afisata si oferta de preturi pentru fiecare companie in parte. Fara acest lucru nu veti putea afla un pret pentru RCA-ul din 2013. Acesta este calculat in functie de profilul fiecarui proprietar de autoturism in parte. Mai nou se tine cont de faptul daca ati fost sau nu implicat recent sau mai demult intr-un accident, daca acesta a fost unul grav sau nu, daca aveti copii, varsta pe care o aveti si nu in ultimul rand localitatea de domiciliu. Bineinteles, datele acestea sunt necesare alaturi de datele masinii, iar mai apoi vi se ofera cele mai bune preturi de pe piata pentru incheierea unei polite RCA.

Pentru achizitionarea unei polite RCA online nu aveti nevoie decat de 10 minute, timp ce trebuie acordat completarii profilului si a datelor de facturare. Polita va fi trimisa in doar cateva minute pe mail si poate fi printata pentru ca este valabila pana in momentul care polita originala ajunge la domiciliul dvs., pentru Bucuresti in cursul saptamanii timpul de livrare este de doar 3 ore, iar pentru localitatile din tara timpul maxim de livrare e de 72 de ore.

Un motiv in plus pentru care sa incheiati o asigurare RCA aici este si reducerea suplimentara oferita clientilor noi. Reducerea ce poate fi oferita este cuprinsa intre 5 si 12% din valoarea politei si este valabila doar pana in data de 15.06.2013!