Chiar daca numai ce s-a terminat prima mare campanie de reduceri a anului, eMAG lanseaza astazi o noua campanie, insa una mai speciala. Toata lumea stie ca ziua de 23 a fiecarei luni este “Ziua Resigilatelor eMAG”, insa pana acum nu s-a facut o campanie speciala pentru aceste re-reduceri la resigilate care se desfasoara in perioada 23-25 ianuarie 2016.  Reducerile anuntate sunt de pana la -70% si din ce am vazut chiar ai din ce alege. Iata mai jos ce categorii de produse veti gasi si ce reduceri ating acestea:

Produse-Resigilate-(2)

De ce spun speciala? In primul rand, campania are durata unei campanii gen revolutia preturilor, anume 3 zile (23-25 ianuarie 2016).

In al doilea rand exista bannere dedicate acestei campanii si in al treilea rand, dar cu sigurant nu cel din urma, campania ruleaza si pe TV. Dap, din cate stiu e si prima campanie pentru Produse Resigilate care ruleaza la TV.

S-a vandut mult in perioada noiembrie-decembrie si de aici si un numar mai mare de produse returnate, astfel ca eMAG vrea sa scape de surplusul de resigilate prin aceasta campanie dedicata. Eu o numesc LICHIDARE DE STOC la RESIGILATE pentru ca suntem in luna ianuarie, luna adevaratelor lichidari de stocuri.