Dupa ce la sfarsitul lunii trecute magazinul online Altex a oferit laptop-uri cu o reducere de pana la 500 de lei acum ne tenteaza cu alte doua promotii foarte atractive pentru laptop-uri marca Samsung, Asus si Lenovo.

Promotiile vor incepe in acest week-end si sunt separate. Prima promotie se desfasoara doar in acest week-end, mai exact in perioada 28-30 iunie si cuprinde doar 3 modele de laptop-uri cu preturi reduse intre 100 si 450 de lei. A doua promotie se desfasoara in perioada 28 iunie – 17 iulie 2013 si curpinde toata gama de laptop-uri marca Lenovo. DEocamdata o s aprezint mai jos doar prima promotie cu detalii cat mai elocvente despre cele 3 modele de laptop-uri ce fac parte din aceasta promotie.

Prima promotie 28-30 iunie

1. Laptop ASUS U32U-RX004D

asus_u32u

Dintre cele 3 modele de laptop0uri aflate la promotie cu siguranta acesta imi face cu ochiul cel mai mult. In primul rand pentru ca este un mode Asus, marca pe care o apreciez de multi ani, in al doilea rand pentru ca are un design compact (in genul ultrabook-urilor) si metalic ce este pe placul meu si nu in ultimul rand pentru ca are un pret perfect in raport cu perfomantele pe care le ofera.

Asus U32U-RX004D dispune de un display cu o diagonala de 13,3″ de tip LCD, cu iluminare LED-backlight si cu o rezolutie de 1366 x 768 pixeli. Materialele utilizate la construirea carcase au fost aluminiul finisat foarte fin si plasticul in anumite locuri. Acest model de laptop are o grosima de doa 2,4 cm si o greutate de 1,55 kg, fapt ce il face perfect pentru cei care isi doresc un laptop de nivel mediu pentru deplasari sau calatoriile din tara ori din afara ei.

Procesorul cu care vine dotat este unul neasteptat de puternic ce poarta numele de AMD E450, el ruleaza la o frecventa de 1,65 GHz si a obtinut in testele de becnhmark 3D Mark un punctaj de 1.070 depasindu-l chiar si pe “celebrul” Intel Core 2 Duo SU9300 pe care il regasim la majoritatea modelelor din categoria entry-level ultrabook de care apartine si modelul de fata. Procesorul vine si cu placa video integrata AMD Radeon HD 6320, placa video care nu este tocmai rea si se pot juca cateva jocuri de pana in 2010 deci nu prea ai cum sa te plictisesti.

Memoria RAM este de 4 GB DDR3 (1066 MHz), insa dispune de 2 sloturi si deci se poate upgrada pana la 8 GB. Spatiul de stocare este si el destul de generos, de 320 GB cu interfata SATA si o viteza de 5400 RPM.

La capitolul multimedia si conectivitate sta la fel de bine, are webcam, cititor de carduri, USB 3.0, HDMI, bluetooth si wireless.

NkE2MULAMZwR0HGYMBV8zDzuFSjlQGkruaveA=

2. Laptop SAMSUNG NP300E5X-A02RO

samsung

Acest model de laptop de la Samsung va fi redus cu 300 de lei in week-end-ul ce urmeaza si consider ca va avea cel mai mic pret pe care l-a avut de cand s-a lansat, deci merita sa il luati in considerare.

Design-ul este unul in stilul caracteristic Samsung, adica arata extrem de bine, nuantele de culori utilizate sunt gri-ul metalic (argintiu) si negrul. Stilul in care a fost construit este unul compact, grosimea variaza intre 2,9 si 3, 49 cm, iar greutatea sa este de 2,3 kg. Liniile trasate sunt subtiri si inspira eleganta, iar finisajele de pe carcasa ii confera un aspect premium.

Display-ul are o diagonala de 15,6″, este de tip LED, are o rezolutie de 1366 x 768, ins acel mai important aspect cred ca este tehnologia anti-reflexie cu care a fost dotat, tehnologie ce il face utilizabil chiar si la lumina soarelui pentru ca nu va reflecta lumina.

Procesorul nu este tocmai un punct forte insa nici nu il putem blama pentru ca acest laptop este destinat celor care vor un laptop cu un aspect frumos ce va fi utilizat in principal pentru lucruri normale, muzica, filme, navigat pe internet si jocuri. Intel Celeron Dual-Core B820 este numele lui, acesta ruleaza la o frecventa de 1,8 GHz si este bazat pe arhitectura Sandy Bridge. Placa grafica integrata este Intel HD 2000, placa video care a obtinut un scor mai bun in testele benchmark fata de chip-urile grafice de la AMD din seria HD 6000.

Memoria RAM are o capacitate de doar 2 GB DDR3 insa aceasta se poate upgrada foarte usor deoarece laptop-ul mai dispune de un slot de RAM liber si suporta pana la 8 GB.

Spatiul de stocare este unul generos avand o capacitate de 500 GB, interfata este SATA 2, iar viteza pe care o are e de 5400 RPM.

La capitolul multimedia avem o camera web, difuzoare steroe cu HD Audio, cititor de carduri si unitate optica dvd super multi. Conectivitatea este asigurata de bluetooth v4.0, wireless, porturi USB 2.0 si HDMI.

d7AJsuiG0y5OJi4ew5RDm0SKkNUyInJ2GQUUKYNBpqCHzIYvy9n3TuJh4SXuFg1v0Yi+1GO9+GJjIS2BvngcEVMcS5NbuXyF9Z4jlLF8vPbbJ5g3RtX52so4A==

 3. SAMSUNG NP300E5C-A02RO

300e5x_w8_1

Acest model de laptop este similar ca design cu predecesorul sau deoarece face parte din aceeasi serie numai ca acesta dispune de o putere de procesare mai mare si de sistemul de operare Windows 8 preinstalat.

Display-ul este acelasi, tot cu 15,6″ si cu tehnologia anti-reflexie (nu stiu de ce au numit-o tehnologie, insa cu siguranta este utila).

Procesorul cu care este dotat poarta numele de Intel Pentium B970, ruleaza cu 2,3 GHz si dispune de un cache de 2 MB. Procesorul a iesit in teste foarte bine, chiar nu ma asteptam nici eu la asa ceva, acesta obtinand un punctaj de 2.329 in 3D Mark 06 CPU, mai mult decat un AMD Phenom X2 si un pic mai putin decat Core 2 Duo E6700. Placa grafica integrata nu poate fi alta in afara de Intel HD 2000, un chip despre care am discutat si un pic mai sus si care este destul d ebunicel pentru un laptop care va fi utilizat in mare parte pentru rulare de filme, videoclipuri si navigare pe internet + jocuri decente cateva ore pe saptamana.

Memoria RAM este de 4 GB DDR3 si poate fi marita pana la 8 GB, spatiul de stocare este de 500 GB, are difuzoare stereo cu HD audio, webcam, bluetooth, wireless, cititor de carduri, USB 2.0 si HDMI.

Reamintesc ca pretul sau este redus cu 450 de lei si ca acest model vine cu Windows 8 preinstalat.

pawN9gjOlR1a7