Vara lui 2023 a inceput in forta cu temperaturi de peste 30 de grade inca de la sfarsitul lunii mai. Probabil majoritatea dintre noi ne gandeam ca e doar un val de caldura trecator, iar precipitatiile si temperaturile mai scazute decat in mod normal isi vor face din nou aparitia, insa ne-am inselat amarnic. Inceputul lui iunie a venit cu temperaturi la fel de mari, cu ploi sporadice tip furtuni locale, dar cu o atmosfera incarcata in care iti este destul de greu sa respiri. Daca te numeri ca si mine printre romanii care au nevoie disperata de un aparat de aer conditionat ai ajuns unde trebuie. Mai jos vei gasi o lista cu cateva promotii aer conditionat si modele recomandate dupa suprafata spatiului pe care vrei sa-l racesti:

BannerAC

Aparate de aer conditionat pentru garsoniere, spatii de birou mici, etc.

Pentru un spatiu de pana in 30 m2 este recomandat sa optati pentru un aer conditionat cu o capacitate de 9000 BTU, de preferat cu Inverter si cu o clasa de consum A+ sau chiar A++. Buget recomandat: 1.200 – 2.000 lei.

Modele recomandate:

Aparate de aer conditionat pentru apartamente cu 2 camere sau spatii de birou mai mari

Pentru spatiile de pana la 45 m2 este recomandat sa montati un aparat de aer conditionat cu o capacitate de 12.000 BTU, la fel, cu Inverter si o clasa de consum A+ sau A++. Buget: 1.500 – 3.000 lei.

Modele recomandate:

Aparate de aer conditionat pentru apartamente de 3 camere sau case mai mici

Daca ai un apartament cu 3 camere sau o casa de dimensiuni medii ai nevoie de un aparat de aer conditionat adecvat spatiului tau, personal recomand 18.000 BTU si asta datorita discutiilor pe care le-am purtat cu mai multe persoane specializate, majoritatea afirma ca pentru o astfel de suprafata un AC mai mare poate dauna sanatatii, racind foarte mult in locul unde e amplasat ca sa atinga o temperatura buna in intreaga locuinta.

Modele recomandate:

Aparate de aer conditionat pentru apartamente de 4 camere sau case mai mari

Pentru locuintele mari se recomanda ca aparatul de aer conditionat sa fie montat in cea mai mare incapere pentru a nu afecta sanatatea dvs.

Modele recomandate: