O noua promotie lansata chiar azi ma face sa regret achizitia unui produs destul de scump din urma cu o luna de zile, dar se pare ca acest lucru mi se intampla destul de des mie pentru ca si cu alte ocazii cand am achizitionat produse mai scumpe in urmatoarea perioada am vazut promotii care m-au facut sa regret ca m-am grabit. De data aceasta este vorba de o promotie la televizoarele LG, promotie ce include si modelul de tv achizitionat in urma cu o luna de zile de la un alt magazin online la pretul de 2.399 lei (ce-i drept atunci am primit un card cadou in valoare de 480 de lei, insa acesta poate fi utilizat in anumite conditii stricte si doar pentru anumite produse).

Promotia se afla doar in magazinul online Altex.roJzAL6UPN+r9V709jDchiQnWkVwooo4IMHY= si cuprinde urmatoarele modele de televizoare Smart sau Cinema 3D:

1. LG 32LN540B

tv lg 32

Cel mai interesant lucru pe care il pot spune despre aceste modele de tv-uri produse de LG este faptul ca sunt iluminate cu LED-uri si nu in modul Edge LED, adica cu led-uri doar pe margini ci Direct LED, adica au toata suprafata panel-ului (care apppo la acest model este de tip IPS) iluminata cu LED-uri.

Acst model este unul simplu dedicat persoanelor care doresc sa vizioneze canalele tv la o calitate medie. LG 32LN540B dispune de o rezolutie HD, de porturi USB si HDMI pentru redarea continutului de pe tableta, laptop sau calculator, are tuner DVB-T si DVB-C si un design elegant, iar acum este mai ieftin cu 200 de lei avand un pret perfect pentru a te convinge sa-l achizitionezi.

2. LG 32LA6130

cinema3d

Acest model mi-a atras cel mai mult atentia, in primul rand pentru faptul ca beneficiaza de o reducere imensa tinand cont ca este vorba de un televizor de ~2.000 de lei si in al doilea rand pentru ca la pretul sau redus ofera cel mai bun raport calitate/functionalitati si pret.

LG 32LA6130 are o diagonala de 32″, un display de tip LED 3D cu o rezolutie Full HD, este Direct LED, are un sunet Dolby Digital (2 x 10w) si DLNA. Tot la capitolul conectivitate amintesc si de porturile HDMI si USB, dar si de intrarea LAN pentru conexiunea la internet.

Pe scurt acest tv ofera televiziune HD, filme Full HD si filme 3D in format pasiv cu ochelari foarte usori si practici ce nu afecteaza vederea intr-un mod grav precum o pot face ochelarii 3D activi.

3. LG 32LN575S

smart tv

Acesta este primul Smart TV din promotie si are un pret mai mic cu 200 de lei. La pretul pe care il are acum la promotie pot spune ca este un rival de temut pentru orice alt televizor din gama sa. Dispune de o diagonala de 32″, are panel IPS, este Direct LED, rezolutie Full HD, Smart Share, Game World, Wi-Fi direct, DLNA, Intel Widi, Full Browser, 3 portui HDMI si 3 USB 2.0.

Un televizor perfect pentru cei care isi doresc un televizor inteligent.

4. LG 32LA620S

lg 32la620s review

Despre acest model vorbeam la inceputul articolului. LG 32LA620S este si tv-ul pe care il am in momentul de fata in living-ul meu si despre care am scris pe larg in acest articol Review LG 32LA620S

5. LG 47LA640S

lg 119 cm

Acest model este cel mai scump din toate modelele aflate la promotie, dar cum era de asteptat este si cel mai mare, dar si cel mai performant.

Cu o diagonala de 47″ (119 cm), rezolutie Full HD, panel IPS LED Plus, Cinema 3D, tunere DVB-C/T si DVB–S si S2, Smart Share, Wi-Fi direct, DLNA, HDMI, USB 2.0 si slot CI, LG 47LA640S este un Smart TV 3D de exceptie. El beneficiaa in momentul de fata de o reducere in valoare de 300 lei, dar si de un CADOU surpriza a carui pret este de 999 lei si care consta intr-o camera video HD 3D construita special pentru posesorii de televizoare LG Cinema 3D.

In pagina oficiala a promotieiHFm6OQ1rdLN63S00DRGOo= veti gasi 10 modele de televizoare LG cu functii diferite, cu preturi reduse consistent si cu anumite cadouri la achizitie.