Vara este cu siguranta cel mai bun anotimp pentru a face modificari prin casa. Renovarile sunt de cele mai multe ori impuse de trecerea timpului care afecteaza in mod cert orice locuinta. De-alungul timpului m-am luptat cu astfel de episoade si va spun ca nu toate s-au intamplat vara. De la schimbarea acoperisului la casa la schimbarea gresiei si faiantei din baie si bucatarie pana la inlocuirea vechi dusumeli cu un parchet de calitate. In momentul cand am vrut sa cumpar parchet am intrebat cum era si normal meseriasul si apoi specialistul de la magazinul de unde ma aprovizionam. Ambi mi-au recomandat cum era si normal parchet de calitate superioara, insa cam aici s-au limitat in a oferi un raspuns simplu, dar fara a ma orienta catre ceva anume. Evident ca i-am intrebat si ce imi recomanda. Astfel am ajuns de unde am plecat: “puteti lua acest parchet cu X mm mai gros ori acesta sua acesta etc.” V-ati prins. Nimic concret d egenul: “uite dom’le, asta e un model de parchet ce merita luat in seama”. Astfel ca m-am ales cu un parchet OK, insa nu de calitatea pe care mi-o imaginam atunci.

Daca as fi dat peste parchetul Barlinek sau macar ceva similar la vremea respectiva, cel mai probabil acum ma mandream si eu cu un super parchet, insa acest moment va trebui sa mai astepte pana la finalizarea noului proiect. Dar asta nu inseamna ca nu puteti s ava bucurati voi inaintea mea cu un parchet perfect din toate punctele de vedere mai ales ca pana pe 30 iunie 2018 cei de la Barlinek au o promotie speciala pentru toate tipurile de parchet oferind pana la -45% REDUCERE. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul cu CERERE OFERTA de pe site-ul lor oficial. Ei iti vor procesa cererea si iti vor oferi un pret excelent in functie de tipul parchetului dorit.

Daca va intrebati la fel ca si mine pentru prima data cine sunt cei de la Barlinek si ce fel de parchet vand o sa incerc sa va raspund simplus si direct la acetse intrebari. In primul rand Grupul Barlinek este lider mondial in productia de parchet stratificat. Cel mai apreciat si dorit parchet produs de ei este cel triplu stratificat facut exclusiv din 100% lemn nobil european si exotic. Acest tip de parchet este vandut in peste 60 de tari din 5 continente.

Iata care sunt cele mai importante avantaje de care o sa te bucuri in cazul in care alegi ca sa montezi in locuinta ta parchetul Barlinek:

  • parchet din 100% lemn natural
  • acest parchet este mai cald la atingere
  • nu atrage praful sau acarienii
  • este perfect pentru cei care doresc incalzire in pardoseala
  • cele 3 straturi in cruce fac ca acest tip de parchet sa nu se dilate sau sa se contracte
  • montarea sa se face rapid
  • durabilitate de exceptie printre parcheturi

Daca tot nu v-ati decis daca faceti o cerere de oferta promotionala, va invit sa cititi mai multe detalii despre parchetul Berlinek pe site-ul oficial