Uneori cei de la eMAG poti spune ca iti citesc gandurile, cel putin asa este in cazul meu pentru ca zilele acestea eram in cautarea unui laptop pentru o prietena buna de-a mea, prietena care nu doreste sa dea mai mult de 1.500 – 1.600 de lei pentru un laptop, iar cerintele ei sunt chiar modeste, il vrea pentru navigat pe internet, ascultat muzica si vizionat filme, iar la acest capitol isi doreste neaparat si un port HDMI pentru ca sa conecteze laptop-ul la televizor. Ieri seara am descoperit pe eMAG o promotie extrem de interesanta care ne-a facut cu ochiul mai ales ca la achizitia unui laptop din oferta (vezi aici oferta de laptop-uri) primesti cadou un expressor Bosch Tassimo in valoare de 399 lei. Este foarte interesanta oferta pentru noi pentru ca aveam in plan si achizitia unui Tassimo care sa ne delecteze in fiecare dimineata cu o cafea Jacobs excelenta.

Dintre modelele prezentate in oferta celor de la eMAg ni s-au parut interesante si demne de luat in considerare urmatoarele:

1. Asus X55A-SX193D – un laptop care se afla deja la promotie pentru ca pretul sau este redus deja cu 100 de lei (vezi aici pretul redus) astfel ca un cadou precum un expressor Tassimo il face o oferta de nerefuzat. Configuratia pe scurt a acestui model de laptop suna cam asa: display LCD LED de 15,6″, procesor Intel Celeron Dual-Core de 1,8 GHz, memorie RAM 2 GB DDR3, spatiu de stocare de 320 GB, video Intel HD Graphics, camera web, cititor de carduri, porturi HDMI, USB 3.0 si VGA + o bateria in 6 celule ce-i ofera o autonomie de pana la 5 ore.

asusexpressor tassimo

2. Laptop HP 650 – Un model de laptop cu ceva mai multe facilitati oferite si cu un design putin mai premium fata de modelul prezentat anterior. Acest laptop vine dotat cu un procesor mai performant de la Intel modelul B960 ce ruleaza la 2,2 GHz, vine dotat cu un display HD BrightView de 15,6″, cu o memorie RAM instalata de 2 GB DDR3 (dar suporta pana la 8 GB), un HDD cu o capacitate de 500 GB, o placa video integrata de la Intel HD, un DVD-RW, o camera web, un cititor de carduri SD, porturi HDMI si USB 2.0, bluetooth si baterie cu o autonomie de pana la 5 ore. Cu siguranta acest model este un best buy in conditiile in care valoarea cadoului este una smenificativa.

hp 650   +  expressor bosch

3. Asus X55C-SX028D – acum a venit randul si celui mai bun laptop din punctul meu de vedere. Acets model ofera performanta si calitate la un prte foarte bun l acare se adauga cadoul din oferta speciala. Asus X55C-SX028D este dotat cu un display tipic LCD LED de 15,6″, cu un procesor puternic Intel Core i3 ce ruleaza la o frecventa de 2,2 GHz, cu o memorie RAM ce are capacitatea de 4 GB DDR3, un HDD de 500 GB, o placa video de la Intel HD 3000, webcam, cititor de carduri, HDMI, USB 3.0 si baterie cu o autonomie de pana la 5 ore. Este clar faptul ca acest model ne face cel mai mult cu ochii numai ca depaseste cu putin bugetul alocat si ramane sa ne gandim in urmatoarele ore ce alegem pana la urma.

asus x55c-sx028d  +  innen_tassimo_t20_w_ 011