samsung_promoBanuiesc ca datorita caldurii extrem de mari singurul lucru la care ne mai putem gandi este aerul conditionat ce ar putea sa ne faca viata mai usoara in aceasta perioada a anului. Temperaturile din zilele acesta au dus la o avalansa de comenzi pentru aere conditionate si probabil multa lume s-ar gandi ca comerciantii vor mari preturile pe baza cererii foarte mari, insa nu cred ca nimeni s-ar gandi la o promotie care sa te ispiteasca si mai mult sa-ti achizitionezi chiar acum un aer conditionat pentru ca in cateva zile sa ai in casa racoarea pe care ti-o vei dori in momentul in care termometrul va arata afara, la umbra, o temperatura de peste 36 grade Celsius.

Promotie de care vorbesc a fost pusa la cale de cei de la Samsung, astfel orice aer conditionat marca Samsung beneficiaza de acum de instalare gratuita.

Din aceasta promotie fac parte 10 modele de aer conditionat Samsung dintre care 8 beneficiaza si de tehnologia Inverter, iar preturile lor sunt cuprinse intre 2.299 lei (aer conditionat 9.000 BTU +Inverter) si 4.999 lei (aer conditionat 24.000 BTU + Inverter). In randurile de mai jos o sa le enumar pe cele care mi s-au parut drept cele mai atractive:

1. Samsung Boracay AR09TKWQ Inverter

aparat aer conditionat inverter

Acest model de aparat beneficiaza de o putere de 9.000 BTU si este recomandat pentru suprafete cuprinse intre 15 si 30 mp. Marele avantaj pe langa cadoul in valoare de 329 lei este tehnologia Inverter cu ajutorul careia se reduce consumul de energie la jumatate, astfel clasa de energie nu poate fi alta decat clasa A. Un model de aer conditionat cu foarte multe functii utile, specific companiei Samsung. Astfel el este dotat cu functie de ventilare, dezumidificare, timer, sleep mode (pentru ca aerul sa ruleze silentios noaptea), modul auto, modul turbo si smart saver.

2. Samsung Boracay AR12TKWQ Inverter

12000

Un model similar cu cel prezentat mai sus cu exceptia faptului ca acesta beneficiaza de o putere mai mare d eracire si de incalzire datorita celor 12.000 BTU cu care a fost dotat. Suprafata pe care o poate raci variaza intre 30 si 45 de mp, insa va trebui sa tineti cont si de alte aspecte precum izolatia locuintei, numarul de camere (daca este vorba de o incapere mai mare suprafata pe care o poate raci e posibil sa creasca), etc. Dupa parerea mea acest tip de aparat este far aindoiala un Best Buy in conditiile de fata si va sfatuiesc chiar daca el apare cu stoc epuizat sa plasati o comanda (de pereferabil plata cu cardul online) in cel mai scurt timp pentru a beneficia inca de aceasta promotie.

3. Samsung Boracay AR18TJWQ Inverter

18.000 BTU Inverter

Un aparat de aer conditionat foarte puternic recomandat spatiilor mari cu suprafete cuprinse intre 50 si 80 de mp. Samsung Boracay AR18TJWQ are o capacitate de 18.000 BTU atat pentru incalzire cat si pentru functia prinicpala de racire, datorita tehnologiei Inverter clasa de energie este clasa A, filtru cu care este dotat se numeste Auto Clean, functiile de care dispune sunt aceleasi ca si la unitatile din aceeasi serie prezentate mai sus, iar nivelul de zgomot este unul acceptabil (65 dB) in conditiile in care acest nivel este estimat atunci cand aparatul functioneaza la putere maxima, lucru ce se intampla destul de rar intr-o locuinta.

 4. Samsung Jungfrau-F AR18KABE Inverter

samsung jungfrau

Unul dintre cele mai apreciate si mai vandute aparate de aer conditionat cu capacitatea de 18.000 BTU. Samsung Jungfrau-F AR18KABE are un design revolutionar, modern si foarte chic. Pe langa faptul ca arata foarte bine, are o capacitate de 18.000 BTU, un consum redus datorita inverterului, acest aparat este dotat si cu ultima tehnologie in materie de aere conditionate deoarece dispune de Wi-Fi si poate fi controlat cu ajutorul unui smartphone chiar si de la distanta, lucru ce-l face extrem de atragator mai ales pentru tineri ce isi doresc un aer conditionat modern in locuinta lor.

5. Samsung Boracay AE24TJWQ Inverter

24000BTU

Cel mai puternic aparat de aer conditionat din aceasta lista cu aere conditionate ce beneficiaza de instalare gratuita, dar si de transport gratuit la domiciliu.  Samsung AE24TJWQ are o capacitate de 24.000 BTU si este destinat locuintelor mari, duplex-uri, penthouse-uri, vile sau case cu etaj ori mansarda. Suprafata pentru care a fost conceput sa o raceasca un asemenea aparat este cuprinsa intre 80 si 120 mp, insa cum am specificat si mai devreme totul depinde si de alti factori, numarul incaperilor, izolatia, etc.

Modelul de fata are clasa de energie A datorita tehnologiei Inverter, clasa foarte rar intalnita la aparate de aer conditionat cu o asemenea capacitate.