Categoria de Produse Resigilate de la eMAG am putea spune ca este un magazin in sine nisat pe produse care au fost testate, resigilate si repuse in vanzare.

Produsele resigilate sunt produse care de multe ori sunt ocolite de cumparatori si acest lucru se intampla de obicei datorita impresiei gresite formate. Multa lume nu stie ca aceste produse sunt verificate si rasverificate de catre specialisti in laborator, sunt supuse unor teste si doar daca trec aceste teste produsele respective ajung sa fie vandute in categoria speciala de resigilate. Eu personal am achizitionat doua telefoane resigilate de la doua magazine diferite, un Samsung Galaxy S4 si un LG G3, ambele telefoane au venit intacte chiar daca pe site se specifica ca au usoare urme de zgarieturi, nici vorba de asa ceva, iar despre functionare va spun ca functioneaza perfect de la inceput si pana in prezent.

De retinut si faptul ca aceste oferte se pot actualiza zilnic dat find faptul ca majoritatea produselor sunt in stoc limitat, iar pentru oferta actualizata de pret si stoc accesati pagina oficiala a promotiei (butonul rosu de sub banner).

Categoriile cu cele mai mari REDUCERI la RESIGILATE:

De ce sa cumperi produse resigilate?

O intrebare la care se poate raspunde simplu: pentru ca sunt produse in stare perfecta de functionare si au preturi foarte bune, de cele mai multe ori, chiar cele mai bune pentru produsul respectiv. In mare avantajele sunt oferite de preturile reduse, de faptul ca aceste produse sunt testate si sunt puse in vanzare doar daca trec toate testele de functionare, puteti verifica coletul, inclusiv produsul la livrare, inainte de a plati, drept de retur 30 de zile de la data in care ati primit produsul.

Produse-Resigilate