Primavara este intampinata cu drag anul acesta desi nu putem spune ca am avut o iarna grea ba din contra abia am putea spune ca am avut parte de iarna. Luna martie stiim cu totii ca apartine celor mai frumoase persoane din viata noastra, a mamelor, a sotiilor, a prietenelor, a suroriilor si a tuturor femeilor.

Cum 1 martie sau martisor a trecut deja stiim bine cu totii ca urmeaza cea mai asteptata zi, ziua in care toatefemeile o sarbatoresc: 8 Martie. Intrebarea zilei: tu ai luat cadouri pentru femeile dragi din viata ta? Daca raspunsul este nu, atunci cu siguranta ar trebui sa aruncu un ochi peste oferte eMAG din campania”Primavara Femeilor” – majoritatea produselor beneficiaza de transport gratuit, dar si de REDUCERI substantiale. Pe cele mai bune oferte (dupa opinia mea) le-am listat mai jos:

Parfumuri pentru EA:

parfum

Pachete Dulci:

coscadou

  • Pachet Cadou 1-8 Martie Emoti Gift – un pachet simplu si elegant cu praline, ciocolata, vin si un decor frumos de primavara. Doar 36 de lei.
  • Cos Cadou “Te iubesc” – evident, acesta se preteaza sotiei sau prietenei. Contine o sticla de vin, un parfum, o cutie cu trufe de ciocolata si un decor superb.
  • Set cadou cu sare de baie – acesta contine sare de baie naturala din Brazilia, set manichiura si un rulou d epatiserie italiana cu ciocolata. Pretul este redus cu 14%.
Flori si aranjamente florale:

buchet

Ceasuri & genti de piele:

geanta

Carti:

cinczeci