Daca in ziua de ieri am prezentat l amodul general cele mai interesante produse din campania “Preturi Gresite”, ca mai apoi sa scriu despre cele mai atractive laptop-uri, acum a venit randul televizoarelor. Acestea sunt si ele destul de multe si am sa incerc sa fac o lista mai scurta de 5, un fel de top care sa reflecte performantele televizorului in comparatie cu pretul sau redus.

Reamintesc faptul ca aceasta campanie de reduceri se deruleaza in intervalul 18-21 iunie 2013 pe site-ul eMAG.ro

1. Smart TV Philips 46PFL4208

smart tv philips

Televizoarele Smart au inceput sa acapareze piata si mai toti producatorii au realizat ca in ziua de azi trebuie sa aduci ceva in plus fata de concurenta daca vrei sa ai vanzari. Smart TV-ul Philips 46PFL4208 are acum o reducere generoasa de 50 de lei. Acesta este un model ce are o diagonala de 117 cm si se preteaza unei incaperi mai mari precum e un living spatios.

2. TV 3D Samsung 32EH6030

tv 3d samsung

Nu m-as fi gandit in urma cu doar cateva luni ca un televizor 3D cu diagonala de 80 cm produs de Samsung va avea un pret atat de mic. Acest model este mai ieftin acum cu 400 de lei datorita campaniei Preturi Gresite. Modelul de fata are un panel de tip LED, este Full HD 3D, dispune de conversie 2D -3D, are tuner DVB-T si DVB-C, poate fi conectat la internet prin cablu deoarece are mufa RJ45, porturi HDMI si USB 2.0, dar mai vine si cu 2 perechi de ochelari 3D in pachet pentru ca cel care il cumpara sa poate viziona continut 3D inca din prima zi.

3. TV Philips 32PFL3008

tv led philips

Acest model de tv LED de la Philips este perfect pentru cei care isi doresc un televizor bun ce va fi utilizat pentru functia sa de baza. Philips 32PFL3008 are o diagonala de 81 cm, imagine HD, tuner DVB-T si DVB-C, slot card CI+, porturi HDMI si player multimedia incorporat. Pretul sau a fost redus in aceasta campanie cu 200 de lei si consider ca merita toti banii.

4. Televizor Horizon 32HL605

tv horizon

Un televizor similar cu cel prezentat mai sus de la Philips, dar cu un avantaj in ceea ce privest epretul sau care este mult mai mic mai ales ca e redus cu 20% pana in data de 21 iunie. Ca specificatii tehnice are si el tunere DVB-T si DVB-C, este LED cuimagine HD, are slot de card CI+ si porturi HDMI si USB 2.0

5. Samsung 46ES5500

samsung

Un Smart TV Samsung cu o diagonala de 116 cm, Full HD si multe alte specificatii pe care le veti gasi dand click mai jos catre pagina produsului. Acest Smart TV are un discount de 500 de lei.