Cautam detalii despre noul Samsung Galaxy Zoom despre care am scris mai jos si am dat din greseala peste cateva reduceri consistente pentru smartphone-urile Samsung Galaxy S4 si Galaxy S4 Mini. Pot spune cu mana pe inima ca initial am crezut ca e vreo greseala la mijloc sau ca se umbla iar cu “Preturi Gresite” dar nu este vorba de magazinul online ce a consacrat aceasta sintagma ci e vorba de un altul la fel de serios si apreciat. Am crezut ca poate e o campanie a celor de la Samsung asa ca am luat cateva magazine online cunoscute sa vad daca si ele au preturi “gresite” pentru smartphone-urile in cauza si e intr-adevar o campanie in colaborare cu Samsung numai ca majoritatea magazinelor afiseaza preturi de aproximativ 2.500 de lei pentru Galaxy S4 si de 1.950 pentru Galaxy S4 Mini, deci cu mult mai mult decat preturile gresite pe care le voi prezenta in continuare:

Preturi GRESITE Samsung Galaxy S4

1. Samsung Galaxy S4 Black Mist

samsunggt-i9505bk1

Catalogat drept smartphone-ul anului 2013, Galaxy S4 vine dotat cu un display mai mare decat cel al predecesorului sau, 5″ mai exact, rezolutie Full HD, procesor Quad-Core de 1,9 GHz, memorie RAM 2 GB, GPU Adreno 320, spatiu de stocare 16 GB, camera de 13 MPx si sistem de operare personalizat cu foarte multe functii si aplicatii extrem de utile si interesante in acelasi timp.

 

2. Samsung Galaxy S4 White Frost

samsunggt-i9505wh1

Modelul pe alb arata foarte bine datorita texturii ce este evidentiata la lumina si a benzii argintii d epe lateral ce scoate in evidenta statutul de produs premium al lui Galaxy S4. In ceea ce priveste caracteristicile acestea sunt identice ca cele de mai sus.

Pretul acestui model este si mai mic decat a celui pe negru, deci profitati din plin.

3. Samsung Galaxy S4 Mini Black Mist

samsunggt-i9195bm1

Un smartphone ce imi facve personal cu ochiul si spun acest lucru pentru ca imi place design-ul acestuia care nu are prea multe diferente de cel al fratelui mai mare, insa acesta are o dimensiune mai mica si pare mai usor de manevrat. Specificatiile tehnice ale acestui model nu se ridica la cele ale lui S4, dar pe alocuri sunt si cateva asemanari. Display-ul este unul de 4.3″ cu rezolutie qHD, procesorul este un dual-core Snapdragon 400 tactat la 1,7 GHz, memoria RAM este de 1,5 GB, procesorul grafic este Adreno 305, iar spatiul de stocare este de 8 GB. Telefonul mai dispune si de doua camere, una de 8 MP si cea secundara de 1.9 MP.

4. Samsung Galaxy S4 Mini White Frost

samsunggt-i9195fw1

O culoare care cred ca da mai bine pentru fete de data aceasta tinand cont ca si dimensiunile sunt mai mici. Caracteristicile sunt aceleasi si nu cred ca are rost sa le repet.