Asa cum am specificat si in articolele precedente continui seria de articole dedicate campaniei “Preturi Gresite” cu un articol despre aparatele foto promovate in aceasta campanie.

Categoria de aparate foto aduce si cea mai mare reducere oferita in aceasta campanie, reducere in valoare de 1.000 de lei pentru un singur aparat foto marca Samsung. Preturile reduse pentru aparatele foto din oferta pornesc de la 299 lei si merg pana la 2.199 lei. Top 5 aparate foto cu preturi gresite arata astfel:

1. Samsung ES95

samsung es95

Un aparat foto compact care la prima vedere poate nu inspira prea multa incredere mai ales ca are un pret redus cu 25% si la achizitia lui se ofera si un card de 4 GB cadou + o husa pentru el, dar care in urma citirii specificatiilor tehnice te face sa-ti schimbi parerea despre el. Pe scurt, Samsung ES95 este dotat cu un senzor de 16 MP, cu zoom optic de 5x, filmare HD, mod panorama, ecran de 2,7″ si foarte multe optiuni si setari ale imaginilor.

2. Nikon COOLPIX P510

Nikon p510

Un aparat foto semi-profesional dedicat in special fotografilor amatori ce doresc sa faca pasul la un alt nivel. Specialistii spun ca este un aparat foto de tranzitie si il recomanda cu prisosinta celor care vor sa se dedice fotografiei.

Nikon P510 are un pret redus cu 300 de lei pana pe data de 21 iunie 2013 in limita stocului disponibil. Plusurile d ecare se bucura acest model sunt oferite de senzorul cu 16.1 MP, de zoom-ul optic de 42x, de posibilitatea filmarii in 1080p si de ecranul rabatabil.

3. Samsung NX1000

samsung nx1000

Aparatul foto mirorrless Samsung NX1000 este produsul cu cea mai mare reducere din campania “Preturi Gresite”. Reducerea de care acesta beneficiaza este de nici mai mult si nici mai putin de 1.000 de lei. Tinand cont ca este un produs catalogat premium si ca dispune de urmatoarele specificatii tehnice generale: senzor CMOS de 20.3 MP, filmare Full HD, obiectiv 20-50 mm, wi-fi incoporat, are dimensiuni mici si este foarte usor, deci si foarte practic pentru cei care calatoresc mult si nu in ultimul rand, vine cu foarte multe accesori incluse.

4. Fujifilm FinePix S4000

fujifilm finepix s4000

Un aparat foto entry-level destinat celor care vor sa tina in mana un dslr in locul unei camere foto compacte. Calitatile sale nu sunt extraordinare, dar pentru incepatori este perfect mai ales ca avea si asa un pret accesibil, iar in momentul de fata acesl pret a mai scazut cu inca 25%. Dispune de un senzor de 14 MP, zoom optic generos de 30x, filmeaza in HD si are meniu in limba romana. Un best buy fara nici o alta discutie!

5. Nikon D3200

nikon d3200

Acest DSLR este unul dintre cele mai apreciate din categoria sa, in primul rand pentru ca este un produs marca Nikon si in al doilea rand pentru ca chiar merita apreciat datorita calitatilor sale de invidiat. Nikon D3200 este acum disponibil cu o reducere substantiala in valoare de 500 de lei. Acesta dispune de un senzor de 24.2 MP, biectiv 18-55 mm VR, ecran LCD de 3″, inregistrare Full HD si 11 puncte de focalizare.

Daca sunteti interesati sa vedeti si celelalte aparate foto in afara acestui top 5 puteti accesa pagina oficiala a campaniei “Preturi Gresitelink track“.